ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΠΑΣΥΞΕ: Χαιρετίζει τα νέα μέτρα στήριξης της οικονομίας από την Κυβέρνηση

Το πακέτο μέτρων που εξαγγέλθηκε, απαντά σε μεγάλο βαθμό στις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει σήμερα η κάθε επιχείρηση, αναφέρει ο Σύνδεσμος

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) χαιρετίζει τα νέα μέτρα στήριξης της οικονομίας και απασχόλησης, που ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο του χθεσινού διαγγέλματος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, σημειώνοντας ότι θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για αξιοποίηση των μέτρων που έχουν εξαγγελθεί από τα μέλη του, προκειμένου να είναι σε θέση να λειτουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα ξενοδοχεία κατά την παρούσα τουριστική σεζόν, με στόχο ένα δυναμικό ξεκίνημα για την επόμενη χρονιά.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΠΑΣΥΞΕ αναφέρει ότι σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία και μπροστά στις δυσκολίες που προβάλλουν για την κυπριακή οικονομία, η κυβέρνηση αφουγκράστηκε τις ανάγκες επιχειρήσεων και αυτοεργοδοτούμενων, προσθέτοντας ότι το πακέτο μέτρων που εξαγγέλθηκε, απαντά σε μεγάλο βαθμό στις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει σήμερα η κάθε επιχείρηση.

Ειδικότερα, αναφορικά στα μέτρα στήριξης του τουριστικού τομέα και αποκατάστασης της συνδεσιμότητας της Κύπρου, εκφράζει την πεποίθηση ότι θα δώσει την αναγκαία ώθηση για την επανεκκίνηση της τουριστικής βιομηχανίας, ώστε να καταστεί εκ νέου ανταγωνιστική, στηρίζοντας την ανάκαμψη.

Ο ΠΑΣΥΞΕ διαβεβαιώνει ότι θα παραμείνει εποικοδομητικός εταίρος στην υπηρεσία της κοινής προσπάθειας για επίτευξη του στόχου για οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα εποχή για το Life Tsai

Νέα εποχή για το Life Tsai

Επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές και διανέμεται στην Κύπρο, από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης: World Recipes, Super ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X