ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:58
 

Πρόεδρος Αναστασιάδης: Το κυπριακό επιχειρείν συνέβαλε στην ανόρθωση της οικονομίας

Εξήρε το έργο που επιτελούν όσοι έχουν ενισχύσει την κυπριακή οικονομία

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Το κυπριακό επιχειρείν και τα ηγετικά στελέχη του έχουν συμβάλει στην ανόρθωση της οικονομίας και στη σταθερή πορεία και ανάπτυξη του τόπου μας, ανέφερε το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στα 6α KEBE Business Leader Awards, που πραγματοποιήθηκαν στη Λεμεσό.

Σε σύντομο χαιρετισμό του, στην παρουσία του Προέδρου της Βουλής και Υπουργών της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξήρε το έργο που επιτελούν όσοι έχουν ενισχύσει την κυπριακή οικονομία και συμβάλλουν κάθε μέρα, όπως είπε, στη σταθερή ανάπτυξη του τόπου.

Συνεχάρη δε τους διοργανωτές για την καθιέρωση του θεσμού, "που επιβραβεύει πραγματικά, ηγετικά στελέχη του κυπριακού επιχειρείν που έχουν συμβάλει, ύστερα από τη μεγάλη κρίση του 2013, στην ανόρθωση της οικονομίας, στη σταθερή πορεία της και στην ανάπτυξη, η οποία δημιουργεί συνθήκες ευημερίας".

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξήρε την προσφορά του επιχειρηματία Γιώργου Δαυίδ (Coca-Cola 3E), στον οποίον απένειμε το τιμητικό βραβείο Ernst & Young για το έργο και τη συνολική του προσφορά στην επιχειρηματικότητα - λέγοντας ότι πρόκειται για έναν ευπατρίδη, ένα άξιο τέκνο της Κύπρου.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη θερμά όλους τους βραβευθέντες.

Εξάλλου σε χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ), Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης ανέφερε πως μέσω του θεσμού αυτού, "επιβραβεύουμε τις ηγετικές επιχειρηματικές ικανότητες και τις αρχές που προσδιορίζουν ένα επιτυχημένο ηγέτη, όπως είναι το όραμα, ο δυναμισμός, η καινοτομία, η διορατικότητα, η άριστη γνώση του τομέα στον οποίον δραστηριοποιείται και το ήθος".

Στη νέα περίοδο που διέρχεται η χώρα μας, συνέχισε, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το ρόλο των ιδιωτικών επιχειρήσεων και των ανθρώπων που τις στελεχώνουν και τις διοικούν, αφού σε αυτούς στηριζόμαστε για συνέχιση της ανάπτυξης και διάνοιξη νέων δρόμων στην οικονομία μας.

Μέσω των βραβεύσεων αυτών, υπογράμμισε ο κ.Αγκαστινιώτης, "στέλνουμε το μήνυμα ότι η χώρα μας έχει να επιδείξει σημαντικές επιδόσεις στον επιχειρηματικό στίβο" και πως, το ΚΕΒΕ βλέπει μπροστά και χαράσσει δρόμους για το μέλλον, οραματίζεται μια σύγχρονη ευέλικτη οικονομία, με έμφαση στην υψηλή τεχνολογία, την καινοτομία και την ψηφιακή μεταρρύθμιση.

Στα 6α KEBE Business Leader Awards, τιμήθηκε, στην κατηγορία Τουρισμός, Εστίαση και Αναψυχή, ο Κωστάκης Λοίζου (Louis Group), στη βιομηχανία ο Παναγιώτης Παπαφιλίππου (La Patisserie Panayiotis), στο εμπόριο ο Ιάκωβος Φωτιάδης (IPH), στις υπηρεσίες τα αδέλφια Πέτρος, Άρης και Γιώργος Βασιλόπουλος (GAP Vasilopoulos) και στα χρηματοοικονομικά και επαγγελματικές υπηρεσίες η Δήμητρα Καλογήρου (CYSEC).

Επίσης, στην κατηγορία ναυτιλία τιμήθηκε ο Ρηγίνος Τσάνος (Lavar Shipping), στην ανάπτυξη γης - κατασκευές ο Μιχάλης Ζαβός (D.Zavos Group) και στην κατηγορία Γεωργία, Κτηνοτροφία, Αλιεία, ο Γεώργιος Τσαππής (Γ.Τσαππής Ισορροπημένες Ζωοτροφές).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Το προφίλ της CITR

Το προφίλ της CITR

Οι πυλώνες της επιχειρηματικής φιλοσοφίας του Ομίλου είναι το πάθος, η καινοτομία, το ομαδικό πνεύμα και η επιχειρηματική ...
Newsroom K
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X