ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρόεδρος της Επιτροπής του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων Ευρώπης η Νατάσα Ιακωβίδου

Πρόκειται για την Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Hermes Airports

ΚΥΠΕ

Την Προεδρία της Επιτροπής Ηγεσίας και Ανθρώπινου Δυναμικού του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων Ευρώπης, αναλαμβάνει η Νατάσα Ιακωβίδου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Hermes Airports.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Hermes Airports αναφέρεται ότι «η Ανώτερη Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Hermes Airports Νατάσα Ιακωβίδου εξελέγη πρόεδρος της Επιτροπής Ηγεσίας και Ανθρώπινου Δυναμικού του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων Ευρώπης (ACI Europe). Η θητεία της κας. Ιακωβίδου θα διαρκέσει μέχρι το 2023 και μέσω της θέσης της θα στηρίξει την περαιτέρω προώθηση βέλτιστων πρακτικών στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού με σκοπό την ανάπτυξη της αεροδρομικής κοινότητας».

Προστίθεται ότι «οι στρατηγικές προτεραιότητες της Επιτροπής επικεντρώνονται στην προώθηση του ανθρώπινου δυναμικού ως στρατηγικό παράγοντα επιτυχίας, στην ανταλλαγή γνώσεων και εμπειρογνωμοσύνης μέσω της ανάπτυξης μιας δυνατής κοινότητας επαγγελματιών του τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού και στην επικοινωνία βέλτιστων πρακτικών και καινοτόμων ιδεών στα μέλη της επιτροπής».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το Διεθνές Συμβούλιο Αεροδρομίων Ευρώπης ίδρυσε την Επιτροπή Ανθρώπινου Δυναμικού το 2013, και σήμερα συμμετέχουν 80 ενεργά μέλη από 27 χώρες, με 41 εταιρείες διαχείρισης αεροδρομίων που αντιπροσωπεύουν 117 αεροδρόμια σε ολόκληρη την Ευρώπη».

Σημειώνεται πως «η Hermes Airports πρωτοπορεί στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού ενώ τα τελευταία χρόνια κατέκτησε σειρά από βραβεία και διακρίσεις μεταξύ των οποίων το βραβείο Αριστείας στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το ACI Europe, το πλατινένιο επίπεδο του Investors In People, τη χρυσή διάκριση του Ινστιτούτου MEECO. Η εκλογή της Νατάσας Ιακωβίδου στη θέση του Προέδρου της Επιτροπής αποτελεί το επιστέγασμα όλων των προσπαθειών και ενεργειών που γίνονται στον τομέα ανθρώπινου δυναμικού του οργανισμού, καθώς αποτελεί μια απ’ τις στρατηγικές προτεραιότητες τόσο της ίδιας ως επαγγελματία όσο και της Hermes Airports».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση