ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:59
 

Πρόγραμμα επιβράβευσης Λανίτης Family

Με σύνθημα «Μαζί, κερδίζουμε σαν οικογένεια», το Φρέσκο Γάλα Λανίτης λέει «ευχαριστώ» στους καταναλωτές που το εμπιστεύονται.

Δελτίο Τύπου

Η οικογένεια του Φρέσκου Γάλακτος Λανίτης μεγαλώνει και καλεί τους καταναλωτές να γίνουν μέλη της μέσα από το Λανίτης Family, το πρόγραμμα επιβράβευσης που δίνει τη δυνατότητα στο κοινό της Κύπρου να συγκεντρώσει πόντους και να τους εξαργυρώσει μέσα από την ειδική συνεργασία που έχει εξασφαλιστεί με μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού. 

Σε δελτίο Τύπου της εταιρείας αναφέρεται ότι με αυτόν τον τρόπο, το Φρέσκο Γάλα Λανίτης ενισχύει ακόμη περισσότερο τη σχέση του με τους καταναλωτές, τους κάνει ενεργά μέλη της μεγάλης οικογένειάς του και δημιουργεί μια νέα πρωτοποριακή εμπειρία αλληλεπίδρασης που αντανακλά την ιστορία, την παράδοση και τις αξίες της Α/φοι Λανίτη.

Μέσα από έναν καινοτόμο μηχανισμό, το Λανίτης Family επιτρέπει στους καταναλωτές να συγκεντρώσουν πόντους με κάθε αγορά και να τους εξαργυρώνουν. Με κάθε 10 κωδικούς που βρίσκονται κάτω από τα καπάκια Φρέσκου Γάλακτος Λανίτης, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εκπτωτικά κουπόνια αξίας 10 ευρώ για τα καταστήματα Public*.

Όσους περισσότερους πόντους συγκεντρώνει κανείς, τόσο ανεβαίνει στα σχετικά «επίπεδα», με τους καταναλωτές που βρίσκονται στα δύο πιο υψηλά επίπεδα να τους περιμένει μια επιπλέον έκπληξη. Η καταχώρηση των πόντων γίνεται είτε μέσα από την ιστοσελίδα του προγράμματος ανταμοιβής, είτε μέσα από τις αντίστοιχες εφαρμογές σε iOS και Android.

«Το Φρέσκο Γάλα Λανίτης μεγαλώνει την οικογένειά του και εντάσσει σε αυτή τους καταναλωτές του. Η αφοσίωσή τους είναι αξιοσημείωτη και τώρα είναι η στιγμή να τους πούμε το δικό μας “ευχαριστώ”. Εξάλλου, οικογένεια σημαίνει φροντίδα, σημαίνει να λες ευχαριστώ σε αυτούς που αγαπάς. Ο τρόπος που λειτουργεί το Λανίτης Family είναι πρωτοποριακός και διαδραστικός, δημιουργώντας έτσι μια κοινότητα μεταξύ των καταναλωτών μας. Η κίνηση αυτή αποτυπώνει την ιστορία και τις αξίες της Α/φοι Λανίτη, η οποία εδώ και 76 χρόνια προσφέρει κορυφαία ποιότητα και γεύση στους Κύπριους», τόνισε ο Βαγγέλης Μόσχος, Country Sales Manger της Α/φοι Λανίτη.

Το Φρέσκο Γάλα Λανίτης, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κυπριακού καταναλωτικού κοινού από το 2001. Η Α/φοι Λανίτη ανανεώνει τα προϊόντα που προσφέρει, ανταποκρινόμενη με τον πιο αξιόπιστο και σύγχρονο τρόπο στις υψηλές ανάγκες και απαιτήσεις της κυπριακής αγοράς και οικογένειας.

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ για το Λανίτης Family.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Από μοτοσικλέτες θα μεταφερθεί σε δεκάδες σημεία το Άγιο Φως

«Γιατί τόση ταλαιπωρία για μια σκευωρία ανάμματος με "ιερό αναπτήρα" όπως έχει ομολογήσει ιεράρχης των ...»
Ιάσων Αληθεινός  |  10:15

Ο Αναστασιάδης διόρισε τον Λεωνίδα Παντελίδη ως Ε/κ μέλος στη ΔΕΑ

«Ο γρίφος ‘Παντελίδης’ αναμένει αυτόν που θα τον λύσει! Έχει ή δεν έχει `απογριφολόγους`;;; ...»
ΑΚΑ  |  09:43

Α. Κυπριανού: O Ιωνάς Νικολάου «ξέχασε τι θα πει πολιτική ευθιξία»

«Tι μπαρούφα είναι και αυτή κύριε Κυπριανού! Η πολιτική ευθιξία χάθηκε από καιρό και μάλιστα επί ...»
ΑΚΑ  |  09:38

Έκκληση Λιλλήκα προς ΠΙΣ για ένταξη στο ΓεΣΥ

«Kύριε Λιλλήκα, μας σοβαρολογείς? Οι ΠΙΣιες δεν αντιλαμβάνονται τίποτε άλλο παρά μόνο το ΧΡΗΜΑ! »
ΑΚΑ  |  09:36

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X