ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:47
 

Πρόγραμμα επιβράβευσης Λανίτης Family

Με σύνθημα «Μαζί, κερδίζουμε σαν οικογένεια», το Φρέσκο Γάλα Λανίτης λέει «ευχαριστώ» στους καταναλωτές που το εμπιστεύονται.

Δελτίο Τύπου

Η οικογένεια του Φρέσκου Γάλακτος Λανίτης μεγαλώνει και καλεί τους καταναλωτές να γίνουν μέλη της μέσα από το Λανίτης Family, το πρόγραμμα επιβράβευσης που δίνει τη δυνατότητα στο κοινό της Κύπρου να συγκεντρώσει πόντους και να τους εξαργυρώσει μέσα από την ειδική συνεργασία που έχει εξασφαλιστεί με μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού. 

Σε δελτίο Τύπου της εταιρείας αναφέρεται ότι με αυτόν τον τρόπο, το Φρέσκο Γάλα Λανίτης ενισχύει ακόμη περισσότερο τη σχέση του με τους καταναλωτές, τους κάνει ενεργά μέλη της μεγάλης οικογένειάς του και δημιουργεί μια νέα πρωτοποριακή εμπειρία αλληλεπίδρασης που αντανακλά την ιστορία, την παράδοση και τις αξίες της Α/φοι Λανίτη.

Μέσα από έναν καινοτόμο μηχανισμό, το Λανίτης Family επιτρέπει στους καταναλωτές να συγκεντρώσουν πόντους με κάθε αγορά και να τους εξαργυρώνουν. Με κάθε 10 κωδικούς που βρίσκονται κάτω από τα καπάκια Φρέσκου Γάλακτος Λανίτης, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εκπτωτικά κουπόνια αξίας 10 ευρώ για τα καταστήματα Public*.

Όσους περισσότερους πόντους συγκεντρώνει κανείς, τόσο ανεβαίνει στα σχετικά «επίπεδα», με τους καταναλωτές που βρίσκονται στα δύο πιο υψηλά επίπεδα να τους περιμένει μια επιπλέον έκπληξη. Η καταχώρηση των πόντων γίνεται είτε μέσα από την ιστοσελίδα του προγράμματος ανταμοιβής, είτε μέσα από τις αντίστοιχες εφαρμογές σε iOS και Android.

«Το Φρέσκο Γάλα Λανίτης μεγαλώνει την οικογένειά του και εντάσσει σε αυτή τους καταναλωτές του. Η αφοσίωσή τους είναι αξιοσημείωτη και τώρα είναι η στιγμή να τους πούμε το δικό μας “ευχαριστώ”. Εξάλλου, οικογένεια σημαίνει φροντίδα, σημαίνει να λες ευχαριστώ σε αυτούς που αγαπάς. Ο τρόπος που λειτουργεί το Λανίτης Family είναι πρωτοποριακός και διαδραστικός, δημιουργώντας έτσι μια κοινότητα μεταξύ των καταναλωτών μας. Η κίνηση αυτή αποτυπώνει την ιστορία και τις αξίες της Α/φοι Λανίτη, η οποία εδώ και 76 χρόνια προσφέρει κορυφαία ποιότητα και γεύση στους Κύπριους», τόνισε ο Βαγγέλης Μόσχος, Country Sales Manger της Α/φοι Λανίτη.

Το Φρέσκο Γάλα Λανίτης, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κυπριακού καταναλωτικού κοινού από το 2001. Η Α/φοι Λανίτη ανανεώνει τα προϊόντα που προσφέρει, ανταποκρινόμενη με τον πιο αξιόπιστο και σύγχρονο τρόπο στις υψηλές ανάγκες και απαιτήσεις της κυπριακής αγοράς και οικογένειας.

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ για το Λανίτης Family.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

Το 35% πιστεύει ότι η βασική προτεραιότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) πρέπει να είναι η ολοκλήρωση της ενιαίας ευρωπαϊκής ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X