ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σε πολυτελές ξενοδοχείο μετατρέπεται το Aktea Beach Village

Αλλάζει το τουριστικό χωριό στην Αγία Νάπα- στα δύο εκατ. ευρώ το κόστος του έργου

Της Μαρίας Ηρακλέους

Σε αλλαγές με στόχο να γίνει ξενοδοχείο 4-5 αστέρων σχεδιάζει να προχωρήσει το τουριστικό χωριό Aktea Beach Village στην Αγία Νάπα, έχοντας ήδη καταθέσει μελέτη εκτίμησης επιπτώσεων στο περιβάλλον για προσθηκομετατροπές στις υφιστάμενες του εγκαταστάσεις.

Το εκτιμώμενο κόστος του έργου είναι τα 2 εκατ. ευρώ ενώ οι εργασίες αποπεράτωσης του έργου υπολογίζονται σε δεκαοκτώ μήνες.

Οι αλλαγές στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις αφορούν στο ισόγειο, το μεσοπάτωμα, το υπόγειο, τον πρώτο όροφο και τις πισίνες ενώ θα κατεδαφιστούν 12 κτήρια.

Στο ισόγειο, θα γίνει επέκταση κλειστού χώρου στα σημεία όπου σήμερα υπάρχουν βεράντες. Στο μεσοπάτωμα θα γίνει μετατροπή από μηχανολογικό όροφο σε αποθηκευτικό χώρο, ενώ ο μηχανολογικός χώρο θα μεταφερθεί στο υπόγειο. Στον 1ο όροφο θα γίνει εστιατόριο, μπαρ, κουζίνα και βεράντα ενώ στο 2ο θα κατασκευαστεί θεματικό εστιατόριο.

Επιπλέον, θα κατεδαφιστούν οι πισίνες και θα κατασκευαστεί μία ενιαία. Στο Β μέρος του έργου, θα κατεδαφιστούν 12 κτήρια και θα κατασκευαστεί κτήριο πέντε ορόφων, 182 δωματίων και με υπόγειο χώρο στάθμευσης. Στην 3η φάση του έργου θα ανακαινιστούν 72 δωμάτια.

Η υφιστάμενη μονάδα έχει δυναμικότητα 148 δωματίων και αποτελείται από ένα κυρίως κτήριο και 21 κτήρια διαμερισμάτων, ενώ με τις νέες προσθήκες, η δυναμικότητα της ξενοδοχειακής μονάδας θα διαμορφωθεί στα 254 δωμάτια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Ακόμα μία χρονιά τα METRO στηρίζουν έμπρακτα τα αδέσποτα ζώα της Κύπρου.
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ