ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:34
 

Στατηγική συμφωνία AXIA Ventures Group με την BTIG

Η συμφωνία των δύο εταιρειών είναι προιόν της στρατηγικής της πρώτης για διεθνή επέκταση

Δελτίο Τύπου

Η AXIA Ventures Group ανακοινώνει την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με την BTIG, μια διεθνή εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με εξειδίκευση στις χρηματιστηριακές υπηρεσίες προς Θεσμικούς πελάτες, την επενδυτική τραπεζική, την έρευνα και σχετικές χρηματιστηριακές υπηρεσίες.

Η στρατηγική συνεργασία είναι το επόμενο βήμα στην, ήδη από το 2016, υπάρχουσα και επιτυχημένη συνεργασία εκτέλεσης εντολών μεταξύ της AXIA Capital Markets US και της BTIG. Η νέα διευρυμένη σχέση προσφέρει την δυνατότητα στους πελάτες της AXIA να έχουν πρόσβαση εκτέλεσης εντολών, σε όλες τις ανεπτυγμένες, αναδυόμενες και περιφερειακές αγορές που καλύπτει η BTIG διεθνώς.

Η συμφωνία της AXIA με την BTIG είναι προέκταση της στρατηγικής της AXIA για διεθνή επέκταση μέσω της προσφοράς βέλτιστων υπηρεσιών στους πελάτες της. Επιπλέον, θα επιτρέψει στην AXIA να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες εκτέλεσης εντολών και ολοκληρωμένης γκάμας προϊόντων μέσω μιας εξειδικευμένης και διεθνώς επιτυχημένης πλατφόρμας, η οποία γεφυρώνει τη διαφορά μεταξύ τοπικών και παγκόσμιων υπηρεσιών, διατηρώντας παράλληλα τη δέσμευση της AXIA για υψηλή ποιότητα.

Η BTIG είναι αναγνωρισμένη σαν μια από τις 20 μεγαλύτερες παγκόσμιες χρηματιστηριακές εταιρείες και προσφέρει 24ωρη κάλυψη αγορών σε πάνω από 50 αγορές διεθνώς. Με προσωπικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες εκτέλεσης εντολών σε πολλαπλά προϊόντα, η εταιρεία καλύπτει πάνω από 3000 θεσμικούς και εταιρικούς πελάτες παγκοσμίως.

Ο κ. Γιώργος Λινάτσας, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της AXIA, σχολίασε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επέκταση της συνεργασίας μας με την BTIG, μια κίνηση άμεσα συνδεδεμένη με τα πλάνα μας για διεθνή παρουσία και επέκταση της εταιρείας, καθώς και τις ανάγκες του πελατολογίου μας. Η συνεργασία αυτή αντικατοπτρίζει την δυνατότητα της AXIA να εκμεταλλεύεται τις απεριόριστες ευκαιρίες που προσφέρουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στο χρηματοοικονομικό τομέα. Πιστεύουμε ότι η BTIG είναι ο ιδανικός στρατηγικός συνεργάτης για εμάς και προσβλέπουμε σε άψογη συνεργασία με την έμπειρη ομάδα τους για την ενδυνάμωση και επέκταση των δυνατοτήτων μας.»

Ο κ. Christopher Rollins, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της BTIG Limited, σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επέκταση της επαγγελματικής μας σχέσης με την ΑΧΙΑ και τους πελάτες της. Η σχέση αυτή θα επιτρέψει στην BTIG να συνεχίσει να επιδεικνύει το εύρος της πλατφόρμας εκτέλεσης εντολών της, των προϊόντων μας και, ακόμη σημαντικότερα, το βάθος των επαγγελματικών μας σχέσεων. Μαζί σκοπεύομε να προσφέρουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία στους πελάτες της ΑΧΙΑ, δίνοντάς τους πρόσβαση σε παγκόσμιες χρηματιστηριακές λύσεις.»

Αθήνα, 6 Μαρτίου 2019 – Η AXIA Ventures Group (“AXIA”) ανακοινώνει την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με την BTIG, μια διεθνή εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με εξειδίκευση στις χρηματιστηριακές υπηρεσίες προς Θεσμικούς πελάτες, την επενδυτική τραπεζική, την έρευνα και σχετικές χρηματιστηριακές υπηρεσίες.

Η AXIA Ventures Group Limited (‘’AXIA’’), μέλος της AXIA Financial Group (‘’AFG’’), ιδρύθηκε το 2008 και είναι ιδιωτικός όμιλος επενδυτικής τραπεζικής ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και στην παροχή υπηρεσιών προς μεγάλες επιχειρήσεις και θεσμικούς πελάτες με αντικείμενο την πραγματοποίηση επενδύσεων στις αγορές κεφαλαίου. Η AXIA εδρεύει στη Λευκωσία της Κύπρου, εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (Αρ. Άδειας 086/07) και δυνάμει των αδειών και πιστοποιήσεων που κατέχει, δύναται να παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα σε πολλές χρηματοοικονομικές αγορές του κόσμου. Η AXIA έχει παρουσία στη Λευκωσία (κεντρικά γραφεία), Αθήνα (υποκατάστημα), Λισαβόνα (υποκατάστημα), Νέα Υόρκη (θυγατρική), Μιλάνο (γραφείο αντιπροσωπείας) και στο Λονδίνο.

Με παγκόσμιο όραμα και τοπική προσέγγιση, η AXIA έχει εκτελέσει περισσότερα από €14,7 δισ. σε όγκους συναλλαγών και έχει εκτελέσει πάνω από 60 συναλλαγές Επενδυτικής Τραπεζικής. Η AXIA έχει βραβευτεί ως Best Investment Bank Greece από τα Βραβεία Euromoney Awards for Excellence για το 2018 και το 2015 και ως World’s Best Investment Bank Cyprus από την Global Finance το 2018, μεταξύ άλλων βραβείων και διακρίσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AXIA και τις υπηρεσίες της, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της AXIA στη διεύθυνση http://www.axiavg.com.

Σχετικά με την BTIG

Η BTIG είναι μια παγκόσμια εταιρία χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που εξειδικεύεται στην παροχή επενδυτικών υπηρεσιών, εκτέλεσης εντολών, ανάλυσης μετοχών και παροχής σχετικών χρηματιστηριακών υπηρεσιών σε θεσμικούς πελάτες. ‘Έχει διεθνή παρουσία, με πάνω από 600 υπαλλήλους, λειτουργώντας από 18 πόλεις στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Ασία και σην Αυστραλία. Η BTIG προσφέρει την τεχνογνωσία, εξειδίκευση και δυνατότητα εκτέλεσης εντολών σε μετοχές, παράγωγα μετοχών, ETFs, προϊόντα σταθερού εισοδήματος, νομίσματα και εμπορεύματα (futures, commodities, foreign exchange, interest rates, credit, and convertible and preferred securities). Οι βασικές δυνατότητες της εταιρίας συμπεριλαμβάνουν την εκτέλεση σε παγκόσμιο επίπεδο, τη διαχείριση χαρτοφυλακίων, ηλεκτρονικό και εξωτερικό trading, transition management, επενδυτική τραπεζική, prime brokerage, εισαγωγή κεφαλαίου, εταιρική πρόσβαση, έρευνα και στρατηγική, διαχείριση προμηθειών και πολλά άλλα. Για να μάθετε περισσότερα για την BTIG, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της BTIG στη διεύθυνση https://www.btig.com/.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Αλλάζουν τα δεδομένα Ερντογάν με τη συμφωνία Δαμασκού-Κούρδων

«Δεν χαιρεκακώ, αλλά αν οι Κούρδοι συμμαχούσαν με την Ελλάδα το 1919, σήμερα θα είχαν το κράτος τους, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:46

Ακιντζί: Το μήνυμά μου παρεξηγήθηκε

«Μην τα μασάς ρε μεγάλε θα σου κόψει τον μισθό σου ο Ερντογκάν;»
Mitsos  |  13:36

Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ περιμένει από όλα τα κράτη να σέβονται το διεθνές δίκαιο

«Ακόμη μια κοτούλα μίλησε. Έχεις κότσια κύριε, δείξε τα, αν όχι πήγαινα στο κοτέτσι σου!!! »
ΑΚΑ  |  08:53

Άρθρο Τσαβούσογλου στους NYT: Γιατί η Τουρκία πολεμά στη Συρία

«Για τον Τσαβούσογλου όσοι αντιτίθενται στα σχέδια της Τουρκίας είναι τρομοκράτες. Τώρα πρόσθεσαν στη ...»
ΑΚΑ  |  08:51

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X