ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:57
 

Στο λιμάνι Λάρνακας το κρουαζιερόπλοιο Crown Iris

Είναι χωρητικότητας 2000 επιβατών και θα πραγματοποιεί δρομολόγιο Χάιφα- Λάρνακα μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου.

Newsroom K

Το νέο κρουαζιερόπλοιο Crown Iris από το Ισραήλ καλωσόρισαν κατά την πρώτη του άφιξη στο Λιμάνι Λάρνακας το Σάββατο 25 Μαΐου ο Δήμος Λάρνακας και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας.

Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο, χωρητικότητας 2000 επιβατών, θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο Χάιφα-Λάρνακα σε εβδομαδιαία σχεδόν βάση μέχρι και τις αρχές Νοεμβρίου, ενώ σε κάποιες αφίξεις θα διανυκτερεύει και στη Λάρνακα. Ορισμένοι επιβάτες θα συμμετέχουν σε εκδρομές στην επαρχία, όπως στα Λεύκαρα και στην Αθηένου καθώς και σε άλλες γειτονικές πόλεις, ενώ οι υπόλοιποι θα μεταβαίνουν στο κέντρο της πόλης.

Καλωσορίζοντας τον καπετάνιο Σεργκέι Κρουπένιν, ο Δήμαρχος Λάρνακας ευχαρίστησε την εταιρεία Mano Cruises που σταθερά επιλέγει τη Λάρνακα, καθώς και τους τοπικούς αντιπροσώπους Louis Travel για τη συνεργασία. Ο κ. Βύρας αναφέρθηκε επίσης στην επιδίωξη της Λάρνακας για αύξηση των κρουαζιεροπλοίων που προσεγγίζουν το Λιμάνι της. Πρόσθεσε ότι «η Λάρνακα βρίσκεται σε μια εξαιρετικά βολική τοποθεσία, όπου ο επιβάτης μπορεί να μεταβεί με τα πόδια στο κέντρο της πόλης, ενώ σε κοντινές αποστάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες εκδρομές εντός της επαρχίας αλλά και σε άλλες περιοχές της Κύπρου. Το έργο της ενιαίας ανάπτυξης του Λιμανιού - Μαρίνας Λάρνακας είναι ζωτικής σημασίας για την περαιτέρω ανάπτυξη της πόλης και επαρχίας Λάρνακας. Για αυτό θα πρέπει το Κράτος να προχωρήσει άμεσα με την απευθείας διαδικασία με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή και ευελπιστούμε το συντομότερο να υπάρξει αίσια κατάληξη».

Ο Πρόεδρος της ΕΤΑΠ Λάρνακας κ. Ντίνος Λευκαρίτης κάλεσε το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων να κάνει το παν δυνατό ώστε να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση στα πλαίσια των τρεχουσών απευθείας διαπραγματεύσεων με τον προσφοροδότη του έργου της ενιαίας ανάπτυξης Λιμανιού-Μαρίνας Λάρνακας, έτσι ώστε να μπορέσει επιτέλους το μεγαλόπνοο αυτό έργο να υλοποιηθεί.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Προσφέρουμε δάνειο, χρηματοδότηση και επενδύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, σοβαρές και ειλικρινείς 1 ...»
dancilatania  |  08:47

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Προσφέρουμε δάνειο, χρηματοδότηση και επενδύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, σοβαρές και ειλικρινείς 1 ...»
dancilatania  |  08:46

Στην αντεπίθεση οι γιατροί του δημοσίου

«Προς κυρία Έλενα Νεοκλέους: μην εκπλήττεστε για την αρνητική στάση του Κούμα. Ο άνθρωπος κάνει ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Επιστολή Συνδέσμου Τραπεζών προς Πρόεδρο Βουλής για εκποιήσεις

«Mιλούμε για μια ομάδα 56 άχρηστων ατόμων! »
ΑΚΑ  |  09:18

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X