ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:00
 

Στο λιμάνι Λάρνακας το κρουαζιερόπλοιο Crown Iris

Είναι χωρητικότητας 2000 επιβατών και θα πραγματοποιεί δρομολόγιο Χάιφα- Λάρνακα μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου.

Newsroom K

Το νέο κρουαζιερόπλοιο Crown Iris από το Ισραήλ καλωσόρισαν κατά την πρώτη του άφιξη στο Λιμάνι Λάρνακας το Σάββατο 25 Μαΐου ο Δήμος Λάρνακας και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας.

Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο, χωρητικότητας 2000 επιβατών, θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο Χάιφα-Λάρνακα σε εβδομαδιαία σχεδόν βάση μέχρι και τις αρχές Νοεμβρίου, ενώ σε κάποιες αφίξεις θα διανυκτερεύει και στη Λάρνακα. Ορισμένοι επιβάτες θα συμμετέχουν σε εκδρομές στην επαρχία, όπως στα Λεύκαρα και στην Αθηένου καθώς και σε άλλες γειτονικές πόλεις, ενώ οι υπόλοιποι θα μεταβαίνουν στο κέντρο της πόλης.

Καλωσορίζοντας τον καπετάνιο Σεργκέι Κρουπένιν, ο Δήμαρχος Λάρνακας ευχαρίστησε την εταιρεία Mano Cruises που σταθερά επιλέγει τη Λάρνακα, καθώς και τους τοπικούς αντιπροσώπους Louis Travel για τη συνεργασία. Ο κ. Βύρας αναφέρθηκε επίσης στην επιδίωξη της Λάρνακας για αύξηση των κρουαζιεροπλοίων που προσεγγίζουν το Λιμάνι της. Πρόσθεσε ότι «η Λάρνακα βρίσκεται σε μια εξαιρετικά βολική τοποθεσία, όπου ο επιβάτης μπορεί να μεταβεί με τα πόδια στο κέντρο της πόλης, ενώ σε κοντινές αποστάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες εκδρομές εντός της επαρχίας αλλά και σε άλλες περιοχές της Κύπρου. Το έργο της ενιαίας ανάπτυξης του Λιμανιού - Μαρίνας Λάρνακας είναι ζωτικής σημασίας για την περαιτέρω ανάπτυξη της πόλης και επαρχίας Λάρνακας. Για αυτό θα πρέπει το Κράτος να προχωρήσει άμεσα με την απευθείας διαδικασία με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή και ευελπιστούμε το συντομότερο να υπάρξει αίσια κατάληξη».

Ο Πρόεδρος της ΕΤΑΠ Λάρνακας κ. Ντίνος Λευκαρίτης κάλεσε το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων να κάνει το παν δυνατό ώστε να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση στα πλαίσια των τρεχουσών απευθείας διαπραγματεύσεων με τον προσφοροδότη του έργου της ενιαίας ανάπτυξης Λιμανιού-Μαρίνας Λάρνακας, έτσι ώστε να μπορέσει επιτέλους το μεγαλόπνοο αυτό έργο να υλοποιηθεί.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Μητσοτάκης: Τέθηκαν όλα τα ζητήματα, κατεγράφησαν οι διαφωνίες

«Τεράστιο επίτευγμα Ο Τούρκος Πρόεδρος και ο Έλληνας Πρωθυπουργός ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ...»
YIANNOULIS  |  18:05

Υπ. Δικαιοσύνης: Δεν θα καταργηθεί η κάρτα οπάδου

«Αντε καλέ, η κάρτα φιλάθλου φταίει»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:41

Σούπερ ντέρμπι Απόλλων - ΑΠΟΕΛ!

«Τα εύκολα μερικές φορές κάνουν τις ανατροπές!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:54

Κοινό ανακοινωθέν συμφώνησαν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ - Συμφώνησε και η Τουρκία

«Mην πιστεύετε την Τουρκία! Διοικείται από κακό άτομο! Άρα, είναι χώρα άνευ εμπιστοσύνης!! »
ΑΚΑ  |  11:02

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X