ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ταξιδέψτε παντού στον κόσμο μέσα από μια κούπα καφέ με τη νέα σειρά World explorations της Nespresso

Ανακαλύψτε τιç παραδόσειç του καφέ από όλον τον κόσµο µε τη νέα ποικιλία καφέδων Lungo από τη Nespresso

Δελτίο Τύπου

Οι λάτρεις του καφέ µπορούν τώρα να απολαύσουν τη σειρά World Explorations της Nespresso. Οι νέες ποικιλίες αντλούν έµπνευση από τη δηµοφιλή συλλογή Lungo και περιλαµβάνουν ιδιαίτερους καφέδες εµπνευσµένους από πόλεις, όπως το Κέιπ Τάουν, το Τόκιο, τη Στοκχόλµη και τη Βιέννη, καθώς και δύο νέες προσθήκες βασισµένες στα αρώµατα και τις γεύσεις της Σαγκάης και του Μπουένος Αϊρες.

Προσκαλώντας τους καταναλωτές σε ένα ταξίδι που θα ανοίξει τους γευστικούς τους ορίζοντες και θα εµπλουτίσει τις γνώσεις τους στο ξεχωριστό αυτό ρόφηµα, η σειρά World Explorations περιλαµβάνει έντονους, ισορροπηµένους και ήπιους καφέδες εµπνευσµένους από τα χαρακτηρι- στικά γευστικά προφίλ αυτών των πόλεων της Ασίας και των Νοτιοαµερικανικών Πολιτειών.

 

H σειρά καφέδων και αξεσουάρ World Explorations της Nespresso διατίθεται online και στις Nespresso Boutiques. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τη σειρά World Explorations της

Nespresso, καθώς και για τις συνταγές και τα αξεσουάρ καφέ, επισκεφθείτε το site www.nespresso.com.cy 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι Nespresso Boutiques στην Στασικράτους, ‘Αλφα Μέγα στην Λευκωσία και στο Olympic Residence στη Λεμεσό είναι ανοικτές και μπορούν να σας εξυπηρετούν μόνο για την αγορά καφέ. Η υπηρεσία ανακύκλωσης συνεχίζει κανονικά. Οι Nespresso Boutiques στο My Mall, Nicosia Mall και The Mall Of Cyprus παραμένουν κλειστές.

Ώραριο λειτουργίας: Δευτέρα με Σάββατο 9π.μ με 7μ.μ και Κυριακή 9π.μ με 5μ.μ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση