ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Universal Life: Ανεξάρτητη έρευνα την αναδεικνύει πρώτη σε αξιοπιστία για 8η συνεχόμενη χρονιά

Έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα σε 600 καταναλωτές τόσο στο δείκτη αξιοπιστίας των εταιρειών του κλάδου ζωής όσο και στο κατά πόσον οι καταναλωτές θα την σύστηναν σε τρίτους

Δελτίο Τύπου

Σε πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε και ανακοίνωσε η RAI Consultants για λογαριασμό της ιστοσελίδας Stockwatch, η Universal Life αναδείχθηκε για 8η συνεχόμενη χρονιά πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού ως η πλέον αξιόπιστη εταιρεία ανάμεσα σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες του Κλάδου Ζωής στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, η Universal Life έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα σε 600 καταναλωτές τόσο στο δείκτη αξιοπιστίας των εταιρειών του κλάδου ζωής όσο και στο κατά πόσον οι καταναλωτές θα την σύστηναν σε τρίτους.

Σε δήλωση του αναφορικά με τα αποτελέσματα της έρευνας ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Universal Life, κύριος Έβαν Γαβάς, δήλωσε ότι η αξιοπιστία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες αξίες της Εταιρείας γι αυτό και διαφυλάττεται ως κόρη οφθαλμού. «Η επιβεβαίωση» τόνισε «για 8η συνεχή χρονιά της ηγετικής θέσης που κατέχουμε στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά και στο μυαλό του Κύπριου καταναλωτή, αποτελεί μια μοναδική διάκριση για μας και ταυτόχρονα μια πρόκληση να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των καταναλωτών. Είναι επίσης και μια μεγάλη ανταμοιβή για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που έχει επιδείξει η Εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια και αποκτά ιδιαίτερη σημασία στην περίοδο που διανύουμε εντός πανδημίας και με τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι».

Η Universal Life ήταν η πρώτη Κυπριακή ασφαλιστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1970 με βασικό στόχο την ανάπτυξη και πρόοδο του ασφαλιστικού τομέα στην Κύπρο. Κατέστησε το όνομά της συνώνυμο με την ασφάλεια ζωής και υγείας στην Κύπρο, πρωτοστατώντας στην εισαγωγή θεσμών και σύγχρονων ασφαλιστικών προγραμμάτων καθώς και στη δημιουργία και καλλιέργεια της ασφαλιστικής συνείδησης στους Κύπριους. Σήμερα, η Universal Life, διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ασφαλιστικά δρώμενα του τόπου, ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον Κλάδο Ζωής και με διαφορά η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στον Κλάδο Υγείας στην Κύπρο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

#PoliticsBlog Η επεισοδιακή αποχώρηση του Κώστα Κληρίδη και η «ντροπή»

«Ακόμα ένας καρεκλοκένταυρος γενικώς που έχει πέσει ακόμα πιο χαμηλά....»
Αρμαγεδών  |  18:54

#PoliticsBlog Το νέο Υπουργικό και τα σενάρια για 3η θητεία του Νίκαρου

«Επι εποχης Τασου ο Νικαρος δηλωνε οτι δεν επιθυμει να ειναι Προεδρος ενος κρατους με συνορα στο Ληδρα ...»
Γιωργος Χ  |  07:47

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X