ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αντέχετε ένα μήνα χωρίς κινητό; Αυτή η εταιρεία σας δίνει 10.000 δολάρια για να το κάνετε

Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν αν το κάνουν, μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στο ψηφιακό πρόγραμμα αποτοξίνωσης της εταιρείας

Money Review

O μέσος άνθρωπος περνά 5,4 ώρες την ημέρα στο κινητό του, για αυτό δεν είναι λίγοι εκείνοι που έβαλαν την ψηφιακή αποτοξίνωση στους στόχους τους για τη νέα χρονιά. Μια εταιρεία δίνει ισχυρό κίνητρο σε όσους είναι αποφασισμένοι να σπάσουν τον εθισμό με το smartphone τους.

Η Siggi’s Dairy, μια αμερικανική εταιρεία γιαουρτιού ισλανδικού τύπου, δίνει 10.000 δολάρια σε εκείνους που θα μπορέσουν να εγκαταλείψουν το smartphone τους για ένα μήνα.

Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν αν το κάνουν, μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στο ψηφιακό πρόγραμμα αποτοξίνωσης της εταιρείας.

«Πιστεύουμε στη δύναμη του να ζεις μια πιο απλή ζωή με λιγότερους περισπασμούς», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Siggi’s Dairy. «Ένας από τους μεγαλύτερους περισπασμούς στη ζωή μας σήμερα είναι το τηλέφωνό μας. Στην πραγματικότητα, ο μέσος άνθρωπος ξοδεύει 5,4 ώρες στο τηλέφωνό του κάθε μέρα!».

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν πρέπει να υποβάλουν ένα δοκίμιο 100 έως 500 λέξεων που να περιγράφει γιατί χρειάζονται μια ψηφιακή αποτοξίνωση και «πώς θα σας επηρεάσει με θετικό τρόπο, ο οποίος να ευθυγραμμίζεται με τη φιλοσοφία της επωνυμίας Siggi», αναφέρει η ιστοσελίδα.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι 18 ετών και άνω και η αίτησή τους πρέπει να υποβληθεί μέχρι το τέλος της ημέρας στις 31 Ιανουαρίου.

Στις 15 Φεβρουαρίου, 10 άτομα θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στην πρόκληση. Αυτοί θα λάβουν 10.000 δολάρια, ένα lockbox για smartphone, ένα κινητό τηλέφωνο παλιάς τεχνολογίας (flip phone), μια προπληρωμένη κάρτα sim ενός μήνα για το τηλέφωνο αυτό και γιαούρτια Siggi’s για τρεις μήνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Money Review

Money Review: Τελευταία Ενημέρωση