ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ετήσια μείωση στην παραγωγή αυγών το α΄ δίμηνο 2021

Η Στατιστική Υπηρεσία δίνει στη δημοσιότητα και στοιχεία για την παραγωγή κρέατος για τους πρώτους δύο μήνες του 2021

ΚΥΠΕ

Μικρή ετήσια μείωση καταγράφηκε στην παραγωγή αυγών το πρώτο τρίμηνο του 2021, αλλά μικρή αύξηση σημειώθηκε στην παραγωγή κρέατος για κατανάλωση το πρώτο δίμηνο φέτος, σύμφωνα με στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας.

Η παραγωγή αυγών εκκόλαψης που τοποθετούνται στην επώαση ανήλθαν συνολικά στα 4,43 εκατομμύρια τους πρώτους τρεις μήνες του 2021.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία, τα αυγά εκκόλαψης που χρησιμοποιούνται για αυγοπαραγωγή ανήλθαν το πρώτο τρίμηνο του 2021 σε 194.960 (198.150 το αντίστοιχο τρίμηνο του 2020), ενώ τα αυγά που χρησιμοποιήθηκαν για κρεατοπαραγωγή ανήλθαν σε 4,23 εκατ (4,45 εκατ το πρώτο τρίμηνο του 2020).

Παραγωγή κρέατος το πρώτο δίμηνο

Η Στατιστική Υπηρεσία δίνει στη δημοσιότητα επίσης στοιχεία για την παραγωγή κρέατος για τους πρώτους δύο μήνες του 2021.

Συγκεκριμένα, συνολικά σφάχτηκαν για κατανάλωση τους πρώτους δύο μήνες του 2021 3.338 ζώα συνολικού βάρους 1.053 τόνων (3.133 ζώα συνολικού βάρους 963 τόνων τους αντίστοιχους μήνες του 2020).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X