ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συνάντηση Πηλείδου, Πετρίδη - ΑΗΚ με φόντο τη μείωση του ρεύματος

Το θέμα βρέθηκε την Τρίτη στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας με την αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΡΑΕΚ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου θα έχουν σήμερα οι Υπουργός Ενέργειας Νατάσα Πηλείδου και Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Κυβέρνησης για εξεύρεση τρόπων ώστε να υπάρξει μείωση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος προς όφελος των καταναλωτών.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα βρέθηκε την Τρίτη στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με την αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ).

Ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρει ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία της Υπουργού Ενέργειας Νατάσας Πηλείδου και του Υπουργού Οικονομικών Κωνσταντίνου Πετρίδη.

«Στη συνάντηση τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα που αφορά την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος και έγινε μια πρώτη διαβούλευση σε σχέση με το θέμα μείωσης της τιμής», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση