ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΥΠΟΙΚ: Στο Γεν. Λογιστήριο το πρώτο έργο ηλε. Διακυβέρνησης στην Δημ. Υπηρεσία

Η Γενική Λογίστρια παρουσίασε προς το προσωπικό την ανασκόπηση του έργου και τον προγραμματισμό για το μέλλον της Υπηρεσίας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η προσήλωση και επιμονή στο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα που έχει αναλάβει το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας φέρνει ήδη τα πρώτα θετικά αποτελέσματα, δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης προσφωνώντας την 8η ετήσια ημερίδα του Γενικού Λογιστηρίου με θέμα «Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας – Η πορεία προς το μέλλον».

«Το ηλεκτρονικό σύστημα υποστήριξης της χρηματοοικονομικής διαχείρισης στον Δημόσιο Τομέα, το οποίο αναπτύσσει το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας, είναι το πρώτο μεταρρυθμιστικό έργο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης στο κυπριακό Δημόσιο», ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ.

Η Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας, Ρέα Γεωργίου, παρουσίασε προς το προσωπικό την ανασκόπηση του έργου και τον προγραμματισμό για το μέλλον της Υπηρεσίας.

«Θεωρώ ότι έχουν μπει γερά τα θεμέλια του εκσυγχρονισμού της χρηματοοικονομικής διαχείρισης του κράτους μας», ανέφερε η Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας.

Ακολούθησαν παρουσιάσεις από εξωτερικούς συνεργάτες του Γενικού Λογιστηρίου της Δημοκρατίας σε θέματα που αφορούν τη σύγχρονη χρηματοοικονομική διαχείριση στο Δημόσιο. Παρουσιάσθηκαν οι εμπειρίες της ΑΗΚ και της CYTA, καθώς και ο τρόπος διαχείρισης των αλλαγών που επέρχονται.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με εποικοδομητική συζήτηση και χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων, με σκοπό την επιτυχημένη συνέχιση του μεταρρυθμιστικού προγράμματος για αποτελεσματικότερη χρηματοοικονομική διαχείριση στο Δημόσιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση