ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανδρέας Ασσιώτης στην «Κ»: Έχει ευθύνες ο κ. Γιωρκάτζης

Για εκκρεμότητες που άφησε ως δήμαρχος Λευκωσίας, ως πρόεδρος του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λευκωσίας και ως πρόεδρος του Προσωρινού Συντονιστικού Συμβουλίου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το όραμα και τις προτεραιότητές του αναλύει σε συνέντευξή του στην «Κ» ο υποψήφιος πρόεδρος Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας Ανδρέας Ασσιώτης. Επιρρίπτει ευθύνες στον ανθυποψήφιό του Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη για εκκρεμότητες που θα κληροδοτηθούν στον νέο οργανισμό και τον καλεί να συμμετάσχουν σε ανοικτά debates και να παραθέσουν τις θέσεις τους, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους ψηφοφόρους να κρίνουν και να αποφασίσουν ποιον από τους δύο θα ψηφίσουν. Αναφέρει, επίσης, ότι, ενώ ο ίδιος έχει παραθέσει τις προγραμματικές του θέσεις για όλα τα θέματα που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας, δεν έχει ακούσει το παραμικρό σχετικό με τα ζητήματα αυτά από τον κ. Γιωρκάτζη. Ο κ. Ασσιώτης εκφράζει ανησυχία ότι με τον τρόπο που η κυβέρνηση χειρίζεται τη χρηματοδότηση του οργανισμού, αναπόφευκτα θα αυξηθούν τα τέλη και τα δικαιώματα που πληρώνουν οι πολίτες, και αναφέρει πως αν εκλεγεί, θα λειτουργήσει με τρόπο ώστε να μην επιβαρυνθούν οι πολίτες.

–Είμαστε έτοιμοι για τη νέα εποχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση;

–Θα έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι, αλλά κατά την εκτίμησή μου, δεν έγινε έγκαιρα ή άρτια η προετοιμασία που έπρεπε, κυρίως από το υπουργείο Εσωτερικών, το Προσωρινό Συντονιστικό Συμβούλιο και την Κεντρική Συμβουλευτική Επιτροπή.

Διαβάστε τη συνέντευξη στον Αντρέα Κημήτρη στην έντυπη έκδοση της «Κ».

Γίνετε συνδρομητής της έντυπης έκδοσης στο κινητό σας, με μια εβδομάδα δωρεάν συνδρομή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση