ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΔΗΣΥ: Η πρόταση ΑΚΕΛ για μεταναστευτικό δεν διαφέρει από αυτήν του ΕΛΑΜ

Η πρόταση του ΑΚΕΛ απλώς περιορίζεται στο να γίνει η Κύπρος η κερκόπορτα της Ευρώπης, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η πρόταση του ΑΚΕΛ που απλώς περιορίζεται στο να γίνει η Κύπρος η κερκόπορτα της Ευρώπης, δηλαδή να εισέρχονται με «ασφαλείς διαδρόμους» όλοι οι μετανάστες στο νησί μας για να τους διοχετεύουμε κατά αναλογία πληθυσμού σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, όχι μόνο είναι αφελής αλλά είναι και επικίνδυνη. Γιατί πολύ απλά πολλοί από αυτούς θα παραμείνουν στην Κύπρο. Το τελικό της αποτέλεσμα δεν διαφέρει από την πρόταση του ΕΛΑΜ για να δώσουμε στους μετανάστες διαβατήρια, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός παρουσίασε μια συνεκτική και εφαρμόσιμη δέσμη μέτρων για την αυστηρή διαχείριση του σοβαρού προβλήματος του μεταναστευτικού.

Έχουμε πετύχει επίσης συγκεκριμένες αναφορές στο μανιφέστο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπως για την ενίσχυση της Frontex και την κοινή προστασία των εξωτερικών συνόρων καθώς και ευρωπαϊκές συμφωνίες με τρίτες χώρες για μετεγκατάσταση όσων παράνομα εισέρχονται σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Σοβαρές πολιτικές που δυστυχώς το ΑΚΕΛ και η Ευρωπαϊκή Αριστερά διαφωνούν, χαρακτηρίζοντας τις πολιτικές της ΕΕ για το μεταναστευτικό ως «απάνθρωπες».

Η πρόταση του ΑΚΕΛ που απλώς περιορίζεται στο να γίνει η Κύπρος η κερκόπορτα της Ευρώπης, δηλαδή να εισέρχονται με «ασφαλείς διαδρόμους» όλοι οι μετανάστες στο νησί μας για να τους διοχετεύουμε κατά αναλογία πληθυσμού σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, όχι μόνο είναι αφελής αλλά είναι και επικίνδυνη. Γιατί πολύ απλά πολλοί από αυτούς θα παραμείνουν στην Κύπρο.

Το τελικό της αποτέλεσμα δεν διαφέρει από την πρόταση του ΕΛΑΜ για να δώσουμε στους μετανάστες διαβατήρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση