ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι εκλεγέντες Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι στην εκλογική περιφέρεια Πάφου

Aναλυτικά τα ποσοστά

ΚΥΠΕ

Καθαρή νίκη με ποσοστό 60,3% εξασφάλισε ο Φαίδωνας Φαίδωνος που επανεξελέγη στην Δημαρχία της Πάφου έναντι του ανθυποψηφίου του, Εύρου Λοϊζίδη, που εξασφάλισε ποσοστό 39,7%.

Αντιδήμαρχος Πάφου εξελέγη ο Άγγελος Ονησιφόρου, ο οποίος είχε κατέλθει ως ανεξάρτητος, επικρατώντας με τέσσερις μόλις ψήφους από τον ανθυποψήφιο του Δρ. Κώστα Μαυρομάτη. Ο κ. Ονησιφόρου εξασφάλισε 3.559 ψήφους ή ποσοστό 23,1%.

Στο Δήμο Ανατολικής Πάφου εξελέγη Δήμαρχος ο Νίκος Παλιός με 42,93% λαμβάνοντας 2.580 ψήφους.

Στο δημοτικό διαμέρισμα Γεροσκήπου του Δήμου Ανατολικής Πάφου Αντιδήμαρχος εξελέγη ο Ανδρέας Σιήκκης της συνεργασίας ΑΚΕΛ- ΕΔΕΚ με ποσοστό 34,9% και 1.339 ψήφους. Στην Τίμη εξελέγει ο Γιώργος Πολυκάρπου. Στα Κονιά ο Κυριάκος Κυριάκου.

Στο Δήμο Ακάμα εκλέγεται Δήμαρχος ο Μαρίνος Λάμπρου με ποσοστό 74,1% και 2.417 ψήφους. Στο δημοτικό διαμέρισμα Πέγειας του Δήμου Ακάμα την αντιδημαρχία εξασφάλισε ο Ανδρέας Χριστοδούλου με ποσοστό 38,5% και 708 ψήφους, στην Κισσόνεργα ο Θεοδοσίου Νικόλας, στην Ίνεια ο Γιάγκος Τσίβικος, στον Κάθηκα ο Χαράλαμπος Φυλακτού, στις Κάτω Αρόδες η Ελένη Ανδρέου, στην Δρούσιεια ο Κουππάρης Σωτήρης και στην Κρήτου Τερα ο Χαράλαμπος Δέρβης.

Στον Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς επανεκλέγεται Δήμαρχος ο Γιώτης Παπαχριστοφή με ποσοστό 52,3% και 2.248 ψήφους. Στο διαμέρισμα Πόλης Αντιδήμαρχος εξελέγη ο Γιώργος Γεωργίου-Ζορμπάς, στην Αργάκα ο Σπύρος Πελοπίδας, στην Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς ο Ευαγγέλου Πάτροκλος, στην Ανδρολύκου ο Χασσάν Εσκούλ, στην Γυαλιά ο Μάριος Νικόλα, στο Νέο Χωρίο ο Νεοφύτου Γεώργιος, στην Πελαθούσα ο Κυριάκος Σίμου, στον Πωμό ο Ανδρέας Διονυσίου, στην Τέρρα ο Άριστος Μαρκίτσης και στην Χρυσοχού ο Ανδρέας Κουνιαϊδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση