ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μοίρασαν ρόλους στο επιτελείο Αβέρωφ

Επιτελεία σε όλες τις πόλεις με συντονιστές πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος - Campaign manager o Χάρης

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Κανονικά ξεκινά τον προεκλογικό του ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, καθώς την Πέμπτη το πρωί έγινε ο συντονισμός της ηγεσίας του κόμματος στην Πινδάρου, με στόχο την κατανομή εργασιών για τον προεκλογικό. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο αναπληρωτής Πρόεδρος Χάρης Γεωργιάδης, οι Αννίτα Δημητρίου, Γιώργος Γεωργίου Νίκος Τορναρίτης, Δημήτρης Δημητρίου και Ονούφριος Κουλλά.

Εδώ και καιρό πρωτοκλασάτα στελέχη, έχουν οργώσει την Κύπρο έχοντας επαφή με τη βάση, καθώς γνωρίζουν πως εντός των Συναγερμικών υπάρχει ήδη πολύ έδαφος να καλυφθεί για να τύχει αποδοχής η υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου.

Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο, μπαίνουν στην πρώτη γραμμή τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΔΗΣΥ. Επικεφαλής της Λευκωσίας θα είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης, την επαρχία Λάρνακας θα συντονίζει η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, την Αμμόχωστο ο Γιώργος Γεωργίου. Τη Λεμεσό αναμένεται όπως λέγεται να συντονίσει ο Ευθύμιος Δίπλαρος ο οποίος επιστρέφει στην Κύπρο. Ο αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης, βάσει καταστατικού είναι και ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας, συνεπώς θα έχει και το γενικότερο πρόσταγμα. 

Στα εκλογικά επιτελεία αλλά και στις επαρχιακές θα συμμετέχουν κομματικοί αξιωματούχοι και δήμαρχοι, καθώς το μήνυμα που θέλουν να σταλεί είναι ότι ολόκληρη η ηγεσία και ο κομματικός μηχανισμός δουλεύει εντατικά για την υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να καθοριστεί και το επιτελείο του Προέδρου του ΔΗΣΥ, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι στη λεωφόρο Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση