ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Alpha C.K. Art Gallery παρουσιάζει την έκθεση «Applied Aesthetics»

Μία διαφορέτικη έκθεση χειροποίητων παπλωμάτων της Ευαγγελίας Σιμοπούλου

Newsroom K

Η Alpha C.K. Art Gallery παρουσιάζει μία διαφορέτικη και ενδιαφέρουσα έκθεση χειροποίητηων παπλωμάτων (quilts) της Ευαγγελίας Σιμοπούλου. Η έκθση με τίτλο «Applied Aestetics».

Η ιστορία της Συρραφίας ακολουθεί τα γεγονότα της εποχής, της τοποθεσίας και του στυλ ζωής του καλλιτέχνη, και αποκαλύπτει μια ιστορία που γράφεται στα περισσότερα μοτίβα παπλωμάτων ή οποιαδήποτε έργα συρραφίας. Για μεγάλο μέρος της ιστορίας του, η συρραφίας ήταν κυρίως μια πρακτική τεχνική για την παροχή φυσικής προστασίας και μόνωσης, ωστόσο, έχουν εξεληχθεί σε διακοσμητικά στοιχεία, και με τα χειροποίητα παπλώματα να είναι τώρα κυρίως κομμάτια τέχνης.

Το ενδιαφέρον πράγμα σχετικά με ένα πάπλωμα είναι ότι αποκαλύπτει ιστορίες με στυλ ζωής, όπως είπε μέσα από εικόνες που γίνονται από ύφασμα. Ο καλλιτέχνης δημιουργεί και προβάλει με τον θεατή να δίνει την προσωπική του ερμηνία στο κάθε δημιούργημα.

Ένα πάπλωμα είναι ότι αποκαλύπτει ιστορίες με στυλ ζωής, όπως είπε μέσα από εικόνες που γίνονται από ύφασμα.

 

Πληροφορίες

Πότε/Πού: Alpha C.K. Art Gallery, τα εγκαίνια θα γινόυν την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:00. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 4-7 Δεκεμβριου 2019. Τριτη – Παρασκευη 10:00-13:00 & 16:00-18:30 και Σάββατο 10:00 – 13:00, Παπανικολή 3, Λευκωσία

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 22 751325, www.ackgallery.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

Πληροφορίες: http://www.goldengallerycy.com, 97-771977, 99-643177

Art Deal by Kapatays

Μια μοναδική εικαστική εμπειρία μέσα από τις εξαίρετες δημιουργίες καλλιτεχνών διεθνούς εμβέλειας
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ