ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«LEGENDS» στην Alpha C.K. Art Gallery

Η ατομική έκθεση του γνωστού «street artist» Paparazzi

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Alpha C.K. Art Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση του γνωστού «street artist» Paparazzi με γενικό τίτλο “LEGENDS”.

Ο Paparazzi (κατά κόσμο Αχιλλέας Μιχαηλίδης) είναι ένας από τους πιο γνωστούς και πρωτοπόρους street artists της Κύπρου με τα εκθέματά του να στολίζουν εξωτερικούς τοίχους και κτήρια σε όλες τις πόλεις της Κύπρου και σε ευρωπαϊκές πόλεις. Γνωστός ως καλλιτέχνης του δρόμου, τα έργα του είναι κυρίως μεγάλων διαστάσεων, αλλά δεν τα βρίσκει κανείς μόνο στο δρόμο. Όπως αναδεικνύει η ατομική του έκθεση, ο Paparaazzi είναι ένας καλλιτέχνης πολύπλευρος που κάνει τέχνη σε πίνακες ζωγραφικής με την χρήση ακρυλικών και σπρέι.

Στη νέα του ατομική έκθεση, ο καλλιτέχνης έχει ασχοληθεί με διάσημες προσωπικότητες, ιστορικές και από την σύγχρονη ποπ κουλτούρα μας, απεικονίζοντας τους με την ιδιαίτερη τεχνοτροπία του grafitti ή street art. Οι “LEGENDS”, όπως τους αποκαλεί ο καλλιτέχνης, του δίνουν την ευκαιρία να τους παρουσιάσει με την δική του χαρακτηριστική τεχνοτροπία σε πίνακες ζωγραφικής αντί σε τοίχους και μεγάλες εξωτερικές επιφανείς, και να δημιουργήσει ένα διάλογο με τον θεατή μεταξύ του παρελθών και του παρών, της ιστορίας και του μύθου, σουρεαλισμός με ρεαλιστικά στοιχεία που εφαρμόζει ο καλλιτέχνης να δημιουργήσει ένα μοναδικό και εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Λίγα Λόγια για τον Καλλιτέχνη

Ο Paparazzi γεννήθηκε στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, την Τιφλίδα, το 1982, και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, αλλά τα τελευταία 15 χρόνια μένει και εργάζεται στην Κύπρο.

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Alpha C.K. Art Gallery, από την Τρίτη 23 Μαρτίου μέχρι της 17 Απριλίου 2021

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 22751325, nfo@ackgallery.com

Ο κατάλογoς των έργων είναι αναρτημένος στο www.ackgallery.com

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση