ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μια Μουσική Αναδρομή 2

Διαδικτυακή Συναυλία από το CYSO Channel στο YouTube - «Ξεχωριστές αναμνήσεις από το αρχείο 2016-17»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Παρόλο που αυτή τη στιγμή οι παρούσες συνθήκες δεν επιτρέπουν στη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου να σας υποδεχτεί στις αίθουσες συναυλιών της, η διαδικτυακή της παρουσία θα είναι έντονη και θα σας συντροφεύει μουσικά στις οθόνες σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Μέσα στις επόμενες βδομάδες μέχρι και τα τέλη Φεβρουαρίου θα μεταδοθεί μέσω του CYSO Channel στο YouTube τέσσερις συναρπαστικές διαδικτυακές συναυλίες. Δύο από αυτές προέρχονται από το πρόσφατο αρχείο συναυλιών, από το οποίο «αλιέυτικαν» μερικά από τα τα πολλά και ωραία που έχει ερμηνεύσει η Ορχήστρα τα τελευταία χρόνια. Στις επόμενες δύο μεταδόσεις το κοινό θα απολαύσει τους μουσικούς σε εντελώς καινούρια προγράμματα μουσικής δωματίου για ποικίλα σύνολα.

Σε συνέχεια της πρώτης φετινής διαδικτυακής συναυλίας, το κοινό θα παρακολουθήσει την «Μουσική Αναδρομή 2» την ερχόμενη Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 στις 19:00 από το κανάλι στο YouTube – CYSO Channel όπου θα χαρεί από το αρχείο συναυλιών του 2016 και 2017 κάποιες ξεχωριστές  ερμηνείες. Η μετάδοση θα περιλαμβάνει έργα Joseph Haydn, Franz Schubert και Bohuslav Martinů με σολίστ στο όμποε τον David Perpiñan και στο podium τους μαέστρους Nabil Shehata και Άλκη Μπαλτά. 

Για ανακοινώσεις των επόμενων διαδικτυακών μας συναυλιών, μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας www.cyso.org.cy αλλά και στα μέσα κοινωνικής μας δικτύωσης: Cyprus Symphony Orchestra στο Facebook, CYSO Channel στο YouTube και cyprussymphony στο Instagram.

Το πρόγραμμα της διαδικτυακής μετάδοσης καθώς και σημειώσεις για τα έργα επισυνάπτονται ξεχωριστά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Κωνσταντία Ηλία στο 22 463135 ή στο c.elia@cyso.org.cy

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση