ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έκπτωση μέχρι €300 στις συσκευές με σύνδεση ΜΤΝ Smart

Μέσω του ΜΤΝ e-Store

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η ΜΤΝ συνεχίζει να δίνει πάντα περισσότερα, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη προσφορά σε όσους συνδεθούν με πλάνο ΜΤΝ Smart διαδικτυακά!

Με καθε συμβόλαιο MTN Smart μέσω του ΜΤΝ e-Store, η ΜΤΝ προσφέρει μέχρι €300 έκπτωση σε smartphone, tablet ή laptop! Συγκεκριμένα, ο συνδρομητής επωφελείται με μέχρι €200 έκπτωση απο το συμβόλαιο MTN Smart που επέλεξε και με μέχρι €100 επιπλέον έκπτωση επειδή επέλεξε το MTN e-Store για να πραγματοποιήσει τη σύνδεσή του.

Επιπλέον, ο συνδρομητής που θα επιλέξει να μεταφέρει το συμβόλαιο του σε 24μηνο συμβόλαιο ΜΤΝ Smart, θα έχει τη δυνατότητα και μέσω του MTN e-Store να αποκτήσει τη συσκευή της επιλογής του με 24 ατοκες μηνιαίες δόσεις, ακόμα και χωρίς σεντ αρχικά.

Μπες τώρα στο ολοκληρωμένο κυπριακό ψηφιακό κατάστημα της ΜΤΝ, store.mtn.com.cy, διάλεξε τη συσκευή που θες να αποκτήσεις, συνδέσου με 24μηνο συμβόλαιο ΜΤΝ Smart και θα έχεις πάντα περισσότερα!

Στο ΜΤΝ e-store, οι καταναλωτές απολαμβάνουν την εμπειρία ενός ΜΤΝ store κατευθείαν από την οθόνη τους, όπου και αν βρίσκονται.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση