ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σινεμά υπό το φως των αστεριών το καλοκαίρι στη Λάρνακα

Προσφορά της Κινηματογραφικής Λέσχης Λάρνακας -Αμμοχώστου

ΚΥΠΕ

Σινεμά κάτω από τον πεντακάθαρο έναστρο ουρανό έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το καλοκαίρι στη Λάρνακα οι λάτρεις της έβδομης τέχνης.

Σύμφωνα με το καλοκαιρινό ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας «την μοναδική αυτή ευκαιρία προσφέρει η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας -Αμμοχώστου με τις προβολές ανοικτού κινηματογράφου οι οποίες γίνονται στο χώρο του Μεσαιωνικού Κάστρου και στον κήπο του Μουσείου Πιερίδη».

Η Κινηματογραφική Λέσχη «προβάλλει μια ποικιλία τοπικών και διεθνών ταινιών και ντοκιμαντέρ καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ωστόσο, ενόψει των ζεστών βραδιών του καλοκαιριού, ταξιδεύει και στο παρελθόν θυμίζοντας τις ωραίες εποχές του ανοικτού κινηματογράφου στους δύο από τους καλύτερους χώρους της Λάρνακας, το Μεσαιωνικό Κάστρο και στον κήπο του Μουσείου Πιερίδη».

Η πρωτοβουλία στηρίζεται από το Δήμο Λάρνακας και τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και «οι υπαίθριες προβολές αφορούν σε μικρές ελληνικές, κυπριακές και γαλλικές παραγωγές διάρκειας κάτω των 25 λεπτών με αγγλικούς υποτίτλους.  Οι προβολές που ξεκίνησαν αρχές Ιουλίου και θα συνεχίσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, αρχίζουν στις 8.30 το βράδυ. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ».

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

Ο ζωγράφος και συγγραφέας Ανδρέας Καραγιάν μιλάει στην «Κ» με αφορμή την αναδρομική έκθεση για το έργο του στη Λεμεσό
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ