ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χαιρετίζουν τις προσπάθειες διορισμού διευθυντικής ομάδας στις ΚΑ

Ικανοποιημένοι με τις προθέσεις τις κυβέρνησης οι οργανωμένοι πιλότοι

ΚΥΠΕ

Η Παγκύπρια Συντεχνία Πιλότων (ΠΑΣΥΠΙ) χαιρετίζει την προσπάθεια της κυβέρνησης για διορισμό διευθυντικής ομάδας επαγγελματιών διεθνούς κύρους στις Κυπριακές Αερογραμμές.

Σύμφωνα με την ΠΑΣΥΠΙ, η διευθυντική αυτή ομάδα θα αναλάβει την πλήρη διαχείριση της Εταιρείας και την ετοιμασία βιώσιμου σχεδίου αναδιάρθρωσης, για να παρουσιαστεί στην ΕΕ, έτσι ώστε να εγκριθεί η κρατική βοήθεια προς τις ΚΑ και να πειστεί οποιοσδήποτε επενδυτής, την αξιολόγηση των επενδυτών και τη διαπραγμάτευση και κατάληξη σε συμφωνία, τη διεκπεραίωση του θέματος ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η ΠΑΣΥΠΙ εκτιμά πως αν ακολουθηθούν τα πιο πάνω βήματα, "η Εταιρεία θα μπορέσει να εξεύρει το σωστό στρατηγικό επενδυτή, ο οποίος θα ενώσει τις δυνάμεις του μαζί μας, για να εξυπηρετήσουμε το στόχο τόσο της ενίσχυσης του τουρισμού, όσο και της οικονομίας του τόπου".

Αναφερόμενη στο ενδιαφέρον που έχει επιδειχθεί για εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή στον εθνικό αερομεταφορέα, η ΠΑΣΥΠΙ αναφέρει ότι από το αρχικό ενδιαφέρον που επεδείχθη φάνηκε ότι οι Κυπριακές Αερογραμμές, παρά την αποψίλωσή τους (σε περιουσιακά στοιχεία και έμψυχο προσωπικό) συνεχίζουν να είναι μια αξιόπιστη αεροπορική εταιρεία, με πραγματική αξία.

«Ο γεωγραφικός χώρος που δραστηριοποιείται, η ασφάλεια των πτήσεών της, το πολύ καλό όνομά της στη διεθνή αεροπορική βιομηχανία και το άριστα εκπαιδευμένο στελεχιακό δυναμικό της (πιλότοι, κ.λπ.), αποτελούν τα μεγάλα πλεονεκτήματα των Κυπριακών Αερογραμμών», αναφέρεται.

Εν αναμονή των αποφάσεων της κυβέρνησης και τις ενέργειες της αρμόδιας διυπουργικής επιτροπής, η ΠΑΣΥΠΙ αναφέρει ότι η ώρα της αλήθειας είναι τώρα και εκφράζεται η ελπίδα ότι όλοι θα συνεργαστούν για το καλό των Κυπριακών Αερογραμμών.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση