ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Μάκης Κωνσταντινίδης πρόεδρος των Κ.Α

Αντιπρόεδρος της εταιρείας ο Μάριος Καλλής

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στον πρώην γενικός διευθυντή του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων Μάκη Κωνσταντινίδη ανέθεσε το πηδάλιο των Κυπριακών Αερογραμμών το Υπουργικό Συμβούλιο.

Η απόφαση λήφθηκε κατά την συνεδρία του κυβερνητικού σώματος βάζοντας έτσι τέλος στο κενό που είχε προκύψει με την παραίτηση Τώνη Αντωνίου.

Ο κ. Κωνσταντινίδης ο οποίος αφυπηρέτησε από την δημόσια υπηρεσία το 2011 θα αναλάβει να φέρει εις πέρας την εξεύρεση ιδιώτη επενδυτή στον κρατικό αερομεταφορέα.

Παράλληλα το Υπουργικό Συμβούλιο προχώρησε στο διορισμό του επιχειρηματία Μάριου Καλλή στην θέση του αντιπροέδρου της εταιρείας.

Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της εταιρείας
Σπούδασε στο Queen Mary College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου με πτυχίο στη μηχανολογία και στη συνέχεια στα Πανεπιστήμια της Μινεσότας και Ουάσιγκτον (μεταπτυχιακές σπουδές) των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στους κλάδους Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης.

Από το 2000 μέχρι τον Αύγουστο του 2004, διετέλεσε Γενικός Διευθυντής στο Υπουργείο Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος και από το 2005 μέχρι το 2011 διετέλεσε Γενικός Διευθυντής στο Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιπποκράτειου Ιδιωτικού Νοσοκομείου. Από το Δεκέμβριο 2011 διορίστηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Woolworth (Cyprus) Properties Plc και ταυτόχρονα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εταιρεία ως Senior Advisor.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση