ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διαγωνισμός Οινοχοΐας Barton & Guestier

Στις 30 Οκτωβρίου, στο εστιατόρια Καρατέλλο στη Λεμεσό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ και ο διεθνούς φήμης Γαλλικός Οίκος Κρασιών Barton & Guestier σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Οινοχόων, στα πλαίσια της συνεργασίας τους, διοργανώνουν Διαγωνισμό Οινοχοΐας την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, στις 10:00 στο εστιατόριο Καρατέλλο στη Λεμεσό.  

Ο διαγωνισμός αποτελεί μέρος μιας σειράς οργανωμένων δραστηριοτήτων της Εταιρείας Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ, εισαγωγείς των κρασιών Barton & Guestier,  που είναι  και ο επίσημος χορηγός των επαγγελματιών του οίνου στο νησί μας.

Με εμπειρία σχεδόν τριών αιώνων στην αγορά του κρασιού, με παρουσία σε 130 χώρες στις 5 ηπείρους, γνωστό brand σε εκατομμύρια καταναλωτές παγκοσμίως, η Barton & Guestier δείχνει την αφοσίωσή της στον καταναλωτή προσφέροντας σταθερά μοναδική ποιότητα κρασιών.

Στον πιο πάνω διαγωνισμό θα λάβουν μέρος Οινοχόοι, μέλη του συνδέσμου,  που προέρχονται από πολυτελή ξενοδοχεία και φημισμένα εστιατόρια στην Κύπρο και έχουν να εξεταστούν σε  τέσσερις δοκιμασίες:

1. Γραπτή εξέταση με ερωτήσεις που αφορούν τον οινικό κόσμο     της Γαλλίας, με έμφαση στα κρασιά και την ιστορία της  Barton & Guestier, 
2. Τυφλή δοκιμασία δύο κρασιών, ενός λευκού και ενός ερυθρού, όπως και αναγνώριση οινοπνευματωδών ποτών και αποσταγμάτων,
3. Σερβίρισμα σαμπάνιας και
4. Μετάγγιση ερυθρού οίνου

Ο νικητής του διαγωνισμού θα περάσει 4 μέρες στην καρδιά της Barton & Guestier, στο φημισμένο Château Magnol, όπου εκεί θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την πιο διάσημη οινική περιοχή στο κόσμο… το Bordeaux.   

Η εταιρία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ πιστεύει ότι τέτοιες διοργανώσεις  ενισχύουν τους νεαρούς επαγγελματίες σε γνώσεις και εμπειρίες, και με αυτόν τον διαγωνισμό δείχνει έμπρακτα την στήριξη της στον Σύνδεσμο Οινοχόων Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό και τους όρους συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ, στο τηλέφωνο 22-471111 και με τον Σύνδεσμο Οινοχόων Κύπρου, στο τηλέφωνο 00357 99471567.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση