ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σημαντική νίκη του Ερμή επί της Ανόρθωσης

Το γκολ για την ομάδα της Αραδίππου πέτυχε ο Ντε Αζεβέδο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Ο Ερμής πέτυχε μια τεράστιας σημασίας νίκη. Οι «φτεροπόδαροι» επανήλθαν στις επιτυχίες μετά από τις δυο συνεχόμενες ήττες. Αυτή ήταν 1η νίκη του Ερμή με το Νίκι Παπαβασιλείου στο πάγκο της ομάδας. Το γκολ για την ομάδα της Αραδίππου πέτυχε ο Ντε Αζεβέδο.

Μπήκαν ορεξάτα και οι δυο ομάδες στο παιχνίδι. Ο Ερμής απείλησε για 1η φορά στο 5ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταραλίδη όμως ο Καμίνσκι ήταν στη σωστή θέση και απόκρουσε. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο  21ο λεπτό με κοντινή προβολή του Αζεβέδο μετά από μια εξαιρετική ενέργεια του Ιμπραϊμι. Στη συνέχεια η Ανόρθωση προσπάθησε να αντιδράσει όμως δεν κατάφερε να δημιοργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ερμή.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν δυο τεράστιες ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα γκολ τους με πρωταγωνιστή τον Ονίλο ό οποίος και στις δυο περιπτώσεις νικήθηκε από το Καμίνσκι. Η Ανόρθωση ανέβασε την απόδοση της μετά το 60ο λεπτό και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης.  Στο 77ο λεπτό ο Κάλβο έκανε ένα όμορφο πλασαριστό σουτ εκτός περιοχής όμως για κακή του τύχη η μπάλα χτύπησε στη συμβολή των δοκαριών. Στο 83ο λεπτό ο Ερμής απάντησε στα δοκάρια με τον Ιμπραϊμι του οποίου το πλασέ χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ερμής: Μποκαντίνοφ, Παουλίνιο, Ουόν, Ντε Πίνα, Τσίνα, Ταραλίδης, Παλαθουέλος, Μοράν, Ντε Αζεβέδο  (78'Μπεμπά), Ιμπραΐμι (85'Παπαθανασίου), Ονίλο (58'Μπελούσο).

Ανόρθωση: Καμίνσκι, Χόλγκερσον, Σεράν, Νούχου, Οικονόμου (62'Μάκος), Μαϊσουράντζε, Λαΐφης (82'Σαμπάλα), Αμπουρτζάνια, Κάλβο, Εντέ (62'Μακρής), Ιακοβένκο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση