ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ευκαιρία σε επερχόμενους απόφοιτους για συνεργασία με SAP Κύπρου

Συναρπαστική προοπτική για νέα ταλέντα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η SAP Κύπρου στο πλαίσιο της διεύρυνσης των εργασιών της δίνει την ευκαιρία σε νέα ταλέντα από την κυπριακή αγορά εργασίας να συμμετέχουν στην Ακαδημία SAP pre-sales και να γίνουν μέλη της επόμενης γενιάς δυναμικού πωλήσεων της  SAP προσφέροντας δωρεάν 6μηνη εκπαίδευση στην Καλιφόρνια, στις ΗΠΑ και στη συνέχεια συμβόλαιο εργασίας στα γραφεία της εταιρείας στη Λευκωσία.

Η SAP υποδέχεται τα νέα μυαλά της χώρας μας προσφέροντας τους την ευκαιρία για οικοδόμηση μιας γρήγορα αναπτυσσόμενης και μακροχρόνιας καριέρας καθώς βρίσκεται στη διαδικασία πρόσληψης ενός απόφοιτου/απόφοιτης για μία θέση στην ακαδημία SAP pre-sales Academy τα μαθήματα της οποίας ξεκινούν τον Φεβρουάριο του 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας SAP : http://www.sap.com/careers/students-and-graduates/sap-academy.html όπου μπορούν επίσης να υποβάλουν την αίτηση τους ή να επισκεφθούν τη σελίδα της SAP στο Facebook: www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus.

Για περισσότερες πληροφορίες: Έλενα Πουνέντη (elena.pounenti@sap.com). Η διαδικασία ολοκληρώνεται την 1η  Δεκεμβρίου 2014.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση