ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H Alpha Bank στηρίζει τα παιδιά του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου

Δώρα και οικονομική βοήθεια προσέφερε η Τράπεζα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Alpha Bank Cyprus Ltd, μέσω του Προγράμματος  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει διαχρονικά τα παιδιά και τους νέους, επιθυμώντας να ενισχύσει τη νέα γενιά, καθώς αυτή αποτελεί το μέλλον και την ελπίδα για την ανάπτυξη και στήριξη της κοινωνίας μας.

Τις γιορτινές αυτές ημέρες, η σκέψη όλων στρέφεται στα παιδιά, και ειδικότερα σε εκείνα που βιώνουν τα Χριστούγεννα κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες. Στο πλαίσιο αυτό, η Τράπεζα, απεφάσισε να προσφέρει δώρα και οικονομική βοήθεια στα παιδιά του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου.

Η παράδοση των δώρων έγινε κατά τη διάρκεια εκδηλώσεως που διοργανώθηκε αποκλειστικά για τον σκοπό αυτόν στο Υπουργείο Οικονομικών, την Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014. Την πρωτοβουλία για την ενέργεια αυτή ανέλαβε ο Επίτροπος Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και Θέματα Αποδήμων, κ. Φώτης Φωτίου, ο οποίος προσέφερε τα δώρα στα παιδιά μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τραπέζης, κ. Γεώργιο Γεωργίου, σε μία ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα, παρουσία επίσης μελών της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου, τα οποία τραγούδησαν προς τιμήν των φιλοξενουμένων παιδιών.  

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση