ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Samsung Galaxy S6: Περισσότερο φως στο σκοτάδι

Το πολυσυζητημένο Samsung Galaxy S6, που θα παρουσιαστεί την 1η Μαρτίου στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, θα φέρει αρκετές καινοτομίες οι οποίες θα μετατρέψουν τη «ναυαρχίδα» της κορεάτικης εταιρείας σε ένα ακόμη πιο έξυπνο εργαλείο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το αποσπώμενο πίσω καπάκι του κινητού θα φέρει έναν αισθητήρα, ο οποίος θα μπορεί να μετρά την πίεση του αίματος, ακόμη και το ζάχαρο, συγχρονίζοντας τα δεδομένα με το S-Health app.

Εμφανισιακά, το Galaxy S6 θα φέρει μεταλλικά πλαϊνά και γυάλινο πίσω μέρος, ενώ οι φήμες λένε πως η μπαταρία του (που θα έχει μεγαλύτερη ζωή και θα χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια) δεν θα είναι αφαιρούμενη.

Λέγεται ακόμη, πως εν αντιθέσει με το S5 το τηλέφωνο δεν θα είναι αδιάβροχο και ότι δεν θα φέρει πλέον θέση για κάρτα MicroSD. 

Η ευκρίνεια της οθόνης του θα είναι 2.560 Χ 1.440 pixel QHD, ενώ το μέγεθος της υπολογίζεται να είναι μεταξύ 5.2 και 5.3 ιντσών.

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα του S6 είναι πως η φωτογραφική του κάμερα θα μπορεί να αποδώσει ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό, ρίχνοντας έτσι φως στον «σκοτεινό» αυτό τομέα των smartphones. 

Το Samsung Galaxy S6 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά προς το τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου.

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση