ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σκάει μύτη το νέο Galaxy S6 και S6 Edge

Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες πριν από την επίσημη παρουσίασή του

Και ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην έκθεση World Mobile Congress της Βαρκελώνης (2-5 Μαρτίου) την πιο ξακουστή παγκόσμια βιτρίνα των νέων κινητών, οι πρώτες φωτογραφίες και το πρώτο βίντεο του νέου Galaxy S6 διέρρευσαν στον Τύπο, πριν από την επίσημη παρουσίασή του αργότερα σήμερα.

Το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, αφού πέραν από την κανονική θα υπάρχει και η εντυπωσιακή έκδοση S6 Edge, με κυρτή οθόνη και στις δύο πλευρές, που αποτελεί παγκόσμια καινοτομία.

Το smartphone θα φωτίζεται αυτόματα ακόμη και από την πίσω πλευρά, ειδοποιώντας για οποιοδήποτε μήνυμα ή ειδοποίηση, ενώ στις κυρτές άκρες θα προβάλλονται στοιχεία, αυξάνοντας ουσιαστικά το μέγεθος της οθόνης του, που είναι 5.1 ίντσες.

Η συσκευή είναι ιδιαίτερα λεπτή (μιας και η μπαταρία δεν είναι πια αφαιρούμενη) και φέρει εντυπωσιακό μεταλλικό περίβλημα. Η απουσία επίσης της κάρτας microSD δεν αποτελεί πρόβλημα, αφού η βασική έκδοση του S6 έχει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 GB, με εκδόσεις των 64 και 128 GB. 

Η εξαιρετικής φωτεινότητας οθόνη του είναι Quad HD και τεχνολογίας Super AMOLED, ενώ η κάμερά του προσφέρει ανάλυση 16 megapixel και μπορεί να αποδώσει (το μεγάλο της ατού) ακόμη και σε σκοτεινούς χώρους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Galaxy S6: Κινητό πορτοφόλι

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση