ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Oλοκληρώθηκε η διαδικασία συγχώνευσης των Emporiki-Alpha Bank

Από σήμερα οι πελάτες των τραπεζών εξυπηρετούνται ενιαία

Ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της διαδικασίας συγχώνευσης και η τελική ενοποίηση συστημάτων της Εμπορικής με την Alpha Bank σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση, μια διαδικασία που έλαβε χώρα και κορυφώθηκε το Σαββατοκύριακο ενώ ισχύει από σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι η όλη διαδικασία συγχώνευσης ξεκίνησε στις 22 Δεκεμβρίου με την Alpha Bank να ενημερώνει την 1 Μαρτίου 2015 ότι ολοκλήρωσε την εξαγορά του 100% των μετοχών, που αποτελούν το εκδοθέν μετοχικό κεφάλαιο της Emporiki Bank Cyprus Ltd.

Από σήμερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, όλοι οι πελάτες που έχουν προϊόντα καταθέσεων, κάρτες, δάνεια, και άλλες διευκολύνσεις της πρώην Emporiki Bank – Cyprus Ltd, εξυπηρετούνται πλήρως, με ενιαίο πληροφοριακό σύστημα και διαδικασίες, σε όλα τα σημεία εξυπηρετήσεως της Alpha Bank Cyprus Ltd, σε όλη την Κύπρο.

Επίσης, οι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της πρώην Emporiki Bank – Cyprus Limited εξυπηρετούνται πλέον από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες Alpha Express Banking της Alpha Bank Cyprus Ltd.

Ενδεικτικό της αλλαγής είναι και η σελίδα της Εμπορικής Τράπεζας της Κύπρου που παραπέμπει πλέον σε αυτή της Alpha Bank.

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση