ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Άκης Πετρετζίκης πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια των ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Ο γνωστός Ελλαδίτης σεφ στη διαφημιστική καμπάνια των υπεραγορών

Δελτίο Τύπου

Τη νέα, φρέσκια τους διαφημιστική καμπάνια, με πρωταγωνιστή τον γνωστό και αγαπητό σεφ Άκη Πετρετζίκη, παρουσίασαν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Μέσα από τη διαφημιστική καμπάνια, αναδεικνύεται η τοπικότητα των προϊόντων που προσφέρουν στους καταναλωτές, καθώς οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ως μια αμιγώς κυπριακή αλυσίδα υπεραγορών, παραδοσιακά στηρίζει τον Κύπριο παραγωγό. Παράλληλα, τονίζεται η φρεσκάδα και η ποιότητα των προϊόντων, η οποία επιτυγχάνεται μέσα από την προσεγμένη επιλογή τους.

Η νέα διαφήμιση των ΑΛΦΑΜΕΓΑ μας ταξιδεύει σε διάφορά μέρη της Κύπρου, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην κυπριακή ύπαιθρο και στις καταγάλανες θάλασσες του νησιού μας, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις αξίες της κυπριακής παράδοσης.

Στα πλαίσια της νέας συνεργασίας, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, δημιούργησαν με τον Άκη Πετρετζίκη ένα microsite, που μπορούν οι καταναλωτές να βρουν στην ιστοσελίδα www.alphamegabyakis.com , στο οποίο θα δημοσιεύονται συνταγές του γνωστού σεφ, αλλά και προσφορές που αφορούν στα φρέσκα προϊόντα. Το microsite είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες, εύκολες και νόστιμες συνταγές.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ  δήλωσε: «Η επιλογή του Άκη Πετρετζίκη ως πρωταγωνιστή της νέας μας διαφημιστικής καμπάνιας δεν ήταν καθόλου τυχαία. Ο Άκης είναι ένας νεαρός σεφ με πρωτότυπες γαστρονομικές προτάσεις, ο οποίος δίνει πάντοτε ιδιαίτερη έμφαση στη φρεσκάδα και στην ποιότητα των προϊόντων που ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ».

Από την πλευρά του γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκη, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόσκληση από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για αυτή τη συνεργασία. Την τελευταία εβδομάδα είχα την ευκαιρία να βρεθώ σε πολλά μέρη της πανέμορφης Κύπρου για τα γυρίσματα του νέου διαφημιστικού, και μέσω αυτής της εμπειρίας να γνωρίσω φρέσκα τοπικά προϊόντα και μοναδικές γεύσεις».

Η διαφήμιση είναι μια παραγωγή της εταιρείας SEMIO και για τους σκοπούς των γυρισμάτων χρησιμοποιήθηκαν κουζίνες ARCLINEA.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση