ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Carrefour Κύπρου «10 χρόνια Δίπλα σας»

Δέσμευση για ικανοποίηση των αναγκών των πελατών

Δελτίο Τύπου

Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών επιτυχημένης παρουσίας της  στην αγορά του λιανικού εμπορίου στο νησί η Carrefour Κύπρου, πραγματοποίησε Δημοσιογραφική Διάσκεψη, την Πέμπτη 23 Απριλίου στη Λευκωσία.

Στην εκδήλωση, μέσα από μία σύντομη ιστορική αναδρομή, παρουσιάστηκαν οι δράσεις της εταιρείας κατά τη διάρκεια των 10 χρόνων δραστηριοποίησής της στην κυπριακή αγορά. Οι ενέργειες  θα προβληθούν τόσο από μία συνολική επικοινωνιακή καμπάνια με τον τίτλο «10 χρόνια δίπλα σας, μοιραζόμαστε, νοιαζόμαστε, εξελισσόμαστε», όσο και από μία σειρά επετειακών, εμπορικών ενεργειών. 

Η Carrefour Κύπρου, η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανεμπορίου στην Κύπρο, ανήκει στη Μαρινόπουλος Α.Ε. ηγέτη στο χώρο του ελληνικού λιανεμπορίου, με παρουσία σε 5 χώρες και πάνω από 960 καταστήματα στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια. Η Carrefour Κύπρου διαθέτει 18 καταστήματα σε όλη τη χώρα και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους εργοδότες, με πάνω από 1.170 εργαζόμενους. Αναπτύσσοντας υπεύθυνη δράση, στηρίζει την τοπική παραγωγή και τους εγχώριους προμηθευτές, προωθώντας  τα κυπριακά προϊόντα. Το 90% των προϊόντων τροφίμων που βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων της, προέρχεται από Κύπριους προμηθευτές και παραγωγούς.

Παράλληλα, η Carrefour Κύπρου φροντίζει να βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία με συνέπεια, υπευθυνότητα και ευαισθησία, μέσα από ένα σύνολο σημαντικών δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας. Παραμένει ευαισθητοποιημένη τόσο σε περιβαλλοντικά ζητήματα, εφαρμόζοντας στοχευμένες δράσεις, όσο και σε ζητήματα εκπαίδευσης και κατάρτισης των εργαζομένων της.

Η Carrefour Κύπρου, διατηρώντας πάντα τον καταναλωτή στο επίκεντρο των προσπαθειών της, δεσμεύεται να συνεχίσει να ικανοποιεί τις ανάγκες του σε βάθος χρόνου, με βασικά σημεία αναφοράς τους τομείς της κοινωνίας, του περιβάλλοντος και του πολιτισμού.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση