ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Graff ανοίγει νέο κατάστημα στη Μαρίνα Λεμεσού

Ντεμπούτο στην κυπριακή αγορά κάνει η εταιρεία κοσμημάτων

Δελτίο Τύπου

Με επωνυμία συνώνυμη των πιο εξαίσιων κοσμημάτων παγκοσμίως, η Graff κάνει το ντεμπούτο της στην Κύπρο, ανοίγοντας το δικό της κατάστημα στη Μαρίνα Λεμεσού, μετά από πέντε δεκαετίες στην κορυφή της βιομηχανίας κοσμημάτων πολυτελείας.

Η Graff ιδρύθηκε το 1960 και έχει σήμερα πάνω από 50 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Συμμετέχει σε κάθε στάδιο της διαδικασίας κατασκευής του κοσμήματος, από την εύρεση της ακατέργαστης πέτρας, ως την κοπή, το γυάλισμα και το τελικό δέσιμο.

Σε δηλώσεις της σχετικά με το νέο κατάστημα που ανοίγει στον παραθαλάσσιο χώρο της Μαρίνας Λεμεσού, η εταιρεία ανέφερε πως: «με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη λειτουργία του νέου της καταστήματος, ναυαρχίδα στην Κύπρο, στο πλαίσιο της επέκτασης του επιχειρηματικού της χαρτοφυλακίου στην Ευρώπη.»

Ιστορικά, η Graff έχει πουλήσει περισσότερα διαμάντια ιδιαίτερης σπανιότητας και ομορφιάς από κάθε άλλη εταιρεία, ενώ συνεχίζει να εμπνέει και να συναρπάζει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες του κόσμου.

Η Graff αποτελεί μια εκλεκτή προσθήκη στη λίστα των καταστημάτων της Μαρίνας Λεμεσού και φέρνει τις δικές της ξεχωριστές και στυλιστικές επιρροές στην ήδη υπάρχουσα γκάμα των επώνυμων καταστημάτων. Στην γκάμα αυτή προστίθενται και άλλες υπηρεσίες όπως: πολυτελές σπα και γυμναστήριο, αντιπρόσωποι εταιρειών σκαφών αναψυχής, προμηθευτές εξοπλισμού και αξεσουάρ σκαφών, εκθεσιακός χώρος, εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες.

Η Μαρίνα Λεμεσού, που ήδη συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο συναρπαστικούς νέους προορισμούς στη Μεσόγειο, προσφέρει ένα ξεχωριστό τρόπο ζωής πάνω στη θάλασσα. Είναι η πρώτη μαρίνα στην Κύπρο με δυνατότητα ελλιμενισμού superyacht, ενώ συνδυάζει εμπορικούς και πολιτιστικούς χώρους με μοναδικές κατοικίες στην καρδιά της πόλης. Διατίθενται επίσης πολυτελή διαμερίσματα, έτοιμα προς κατοίκηση, ενώ οι πρώτες επαύλεις με ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού ή άμεση πρόσβαση στην παραλία μόλις παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 25 020 020 ή την ιστοσελίδα limassolmarina.com.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση