ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Export Helpdesk: Νέα υπηρεσία στηρίζει τους εξαγωγείς

Διευκόλυνση των διαδικασιών διείσδυσης στις ξένες αγορές

ΚΥΠΕ

Η παροχή μιας νέας υπηρεσίας, της Export Helpdesk, ξεκινά στο Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για τη στήριξη των Κύπριων εξαγωγέων και την περαιτέρω διευκόλυνση των διαδικασιών διείσδυσης στις ξένες αγορές.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, το Export Helpdesk φιλοδοξεί, μέσω των υπηρεσιών των Εμπορικών Κέντρων της Δημοκρατίας που λειτουργούν στο εξωτερικό, να προσφέρει στους Κύπριους εξαγωγείς βοήθεια και καθοδήγηση για διευκόλυνση της πρόσβασης/διείσδυσης στις ξένες αγορές.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, αναμένεται ότι η υπηρεσία Export Helpdesk θα αποτελέσει ένα νέο πολύτιμο εργαλείο στην υπηρεσία του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην περαιτέρω διεθνοποίηση των εργασιών του.

Οπως αναφέρεται, οι ενδιαφερόμενες εξαγωγικές επιχειρήσεις προτρέπονται όπως συμπληρώσουν το Έντυπο Αίτησης που διατίθεται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου (www.mcit.gov.cy/ts) και, ακολούθως, το προωθήσουν στο Υπουργείο. Σχετικές πληροφορίες υπάρχουν στο Έντυπο Αίτησης. Λειτουργοί του Export Helpdesk θα διευθετούν συνάντηση με την ενδιαφερόμενη επιχείρηση, έτσι ώστε να συγκεκριμενοποιηθεί το αίτημα και να προχωρήσει η διαδικασία υλοποίησης του αιτήματος με την ενεργό ανάμιξη των Εμπορικών Κέντρων της Δημοκρατίας στο εξωτερικό.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση