ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παρέμβαση Ζέτας αίρει τα μέτρα στην Ελληνική

Η ΕΤΥΚ δεν θα λάβει μέτρα μέχρι νεοτέρας - Ακυρώνεται η στάση εργασίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πυροσβεστική παρέμβαση της υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου στη διαμάχη μεταξύ Ελληνικής και ΕΤΥΚ είχε ως αποτέλεσμα η συντεχνία να αναστείλει προσωρινά τα μέτρα που είχε εφαρμόσει στην τράπεζα, συμπεριλαμβανομένης και της δίωρης στάσης εργασίας της Πέμπτης.

Όπως αναφέρει η ΕΤΥΚ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου με το Γενικό Γραμματέα της Οργάνωσης Χρίστο Παναγίδη, εκφράστηκε η πρόθεση για ανάληψη πρωτοβουλίας, με στόχο να εξευρεθεί μία αμοιβαία αποδεκτή λύση. «Η Γενική Γραμματεία της Οργάνωσής μας, ως ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπο της κυρίας υπουργού, αποφάσισε όπως αποδεχθεί την πρωτοβουλία της και σε ένδειξη καλής θέλησης προχωρήσει σε προσωρινή αναστολή των εν ισχύι μέτρων, περιλαμβανομένης και της εξαγγελθείσας δίωρης στάσης εργασίας».

Θέλουμε να τονίσουμε, σημειώνει η ΕΤΤΥΚ ότι η αναστολή των μέτρων γίνεται αποκλειστικά και μόνον προς ένδειξη σεβασμού προς τους εργασιακούς θεσμούς και πραγματικά ευχόμαστε ότι όλοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, επιδεικνύοντας ανάλογη υπευθυνότητα αλλά, προπαντός, καλοπιστία».

Παράλληλα,  υπενθυμίζει πως η απόφαση για δυναμική λήψη μέτρων συνεχίζει να υφίσταται και εύχεται ότι θα επικρατήσει η λογική, προκειμένου να αποφευχθούν επιζήμιες αντιπαραθέσεις.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση