ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συλλήψεις για Γκιουλέν στα κατεχόμενα

52 επιχειρηματίες περιλαμβάνονται στη λίστα των ονομάτων

ΚΥΠΕ

Σύσκεψη στην «πρωθυπουργία» όπου αποφασίστηκε η έναρξη της επιχείρησης για συλλήψεις Φετουλλαχιστών, μελών της οργάνωσης του Φετουλλάχ Γκιουλέν στα κατεχόμενα, φέρεται να έγινε σήμερα, σύμφωνα με την τ/κ ιστοσελίδα Ντεταϊ Κίπρις.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, εκτός από τον «πρωθυπουργό» Χουσείν Οζγκιουργκιούν, ο «διοικητής» των «δυνάμεων ασφαλείας», ο «διευθυντής» της «αστυνομίας» και κάποιοι υπάλληλοι της τουρκικής «πρεσβείας». Η ιστοσελίδα δημοσιεύει φωτογραφίες των οχημάτων που ήταν σταθμευμένα εντός της περιβόλου του κτιρίου της «πρωθυπουργίας».

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι μετά τους 10 αξιωματικούς που είχαν υπηρετήσει στις «ειρηνευτικές» δυνάμεις στα κατεχόμενα, τα μάτια όλων τώρα είναι στραμμένα σε άτομα από το χώρο των «πανεπιστημίων», των τραπεζών και κάποιους συνταξιούχους «αστυνομικούς» για τις διασυνδέσεις τους με το κίνημα Γκιουλέν.

Στη σημερινή σύσκεψη, προστίθεται, ελέγχθηκε η λίστα με τα ονόματα όσων θεωρούνται μέλη της οργάνωσης ΦΕΤΟ.

Σημειώνεται δε ότι σε διάφορα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε γραφτεί ότι 52 επιχειρηματίες, ένα παλιό «πανεπιστήμιο», τρεις τράπεζες, τρία νέα «πανεπιστήμια», οκτώ συνταξιούχοι αξιωματούχοι «αστυνομικοί», τέσσερεις χαρτοπαικτικές λέσχες, τρεις εισαγγελείς, τρεις «υπουργοί», έξι «βουλευτές» (τέσσερεις του ΚΕΕ), δύο πρώην “υπουργοί” και 22 σύνδεσμοι, οργανισμοί, ενώσεις και άλλα είναι μέλη του κινήματος του Φετουλλάχ Γκιουλέν.

Ονόματα στο δημοσίευμα δεν αναφέρονται. Υπογραμμίζεται όμως, σύμφωνα με πηγές από το «πρωθυπουργικό» περιβάλλον, ότι όλοι αυτοί περιλαμβάνονται στον κατάλογο των ονομάτων που εξετάστηκε στη σύσκεψη σήμερα και αποφασίστηκε η έναρξη συλλήψεων.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Σχεδόν κάθε τύπου πολίτης είναι υποψήφιος για τις Δημοτικές εκλογές - Αθάνατες παραμένουν οι κάρτες
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ
X