ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Hybrid Advertising Alliance: Η νέα διαφημιστική συμμαχία της Κύπρου

H ιδέα δημιουργήθηκε πριν από τρία χρόνια, με πρωτοβουλία της TELIA & PAVLA BBDO.

Δελτίο Τύπου

Στόχος της πρώτης και μοναδικής διαφημιστικής συμμαχίας της Κύπρου ήταν να δημιουργήσει κάτι πολύ περισσότερο από ένα one-stop-shop, το οποίο θα παρείχε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στα brands, μέσω περισσότερης εξειδίκευσης, μεγαλύτερης ευελιξίας και δημιουργικότερης δουλειάς.

Σήμερα, έχοντας ξεπεράσει τις προσδοκίες μας για το πώς επρόκειτο να δουλέψει η Hybrid Advertising Alliance, η διαφημιστική συμμαχία ενισχύεται με νέα μέλη και περνάει σε μια νέα εποχή ανάπτυξης, προσφέροντας ακόμα περισσότερες και πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της διαφήμισης και της επικοινωνίας, με μεγαλύτερη έμφαση στην τεχνολογία και στη δημιουργία online content. 

Ένα από τα δύο νέα μέλη της νέα Hybrid Advertising Alliance είναι η εταιρεία OPIUM WORKS. Πρόκειται για ένα Digital Agency, που ξεκίνησε τις εργασίες του το 2011, και  σήμερα προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεται μια σύγχρονη εταιρεία στους τομείς του Digital Marketing, Design και Web Development. Η Opium Works είναι επίσημος συνεργάτης με παγκόσμια δίκτυα, όπως το Drupal Association και διαθέτει εμπορικές συνεργασίες με διεθνείς κολοσσούς στον τομέα της τεχνολογίας και του Digital Marketing, όπως οι Oracle Hospitality, Hubspot, Mailchimp, Acquia, Microsoft και Google Partners, που της επιτρέπουν να προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες και τεχνογνωσία στην κυπριακή αγορά. Η ομάδα της OPIUM WORKS αποτελείται από νέους και ταλαντούχους marketers, προγραμματιστές και designers που εργάζονται με πάθος για μεγάλα τοπικά και παγκόσμια brands. 

Παράλληλα, η διαφημιστική συμμαχία Hybrid Advertising Alliance ενισχύεται και με το VOID. Το VOID έχει στόχο να φέρει τα “shorter than short” microcontent videos στην ιντερνετική κουλτούρα της Κύπρου, σε μια εποχή που τα mobile news γνωρίζουν μεγάλη απήχηση. Το VOID, μέσω της δουλειά του, απευθύνεται στη νέα γενιά, καθώς στα παραδοσιακά Μ.Μ.Ε. έχουν προστεθεί και πολλοί άλλοι τρόποι έκφρασης, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των νέων.   

Μέλη της νέας διαφημιστικής συμμαχίας Hybrid Advertising Alliance είναι και τρία από τα ιδρυτικά της μέλη – TELIA & PAVLA BBDO, TheWorx, Appios Communications. 

Η πολυβραβευμένη για τη δημιουργικότητά της TELIA & PAVLA BBDO, με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της διαφήμισης, δημιουργεί ολιστικές και στρατηγικά στοχευμένες διαφημιστικές εκστρατείες, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία της BBDO – του παγκόσμιου διαφημιστικού δικτύου στο οποίο ανήκει. 

Η TheWorx – θυγατρική της TELIA & PAVLA BBDO – προσφέρει για περισσότερα από 10 χρόνια υπηρεσίες PR, Social Media Management, Event Planning, Direct Marketing και Digital & Online Marketing σε μια σειρά από μεγάλα brands, τόσο σε τοπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Η Appios Communications είναι μια ομάδα με μεγάλους πελάτες και ακόμα μεγαλύτερες ιδέες, που ειδικεύεται στον σχεδιασμό, δημιουργώντας μοναδικά διαφημιστικά γραφικά και εικαστικά, για ένα μεγάλο και σημαντικό πελατολόγιο. 

Η Hybrid Advertising Alliance συνεχίζει, φυσικά, να συνεργάζεται και με τα άλλα, πιο παλιά μέλη της συμμαχίας. 

Η ομάδα της συμμαχίας αποτελείται συνολικά από 50 εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες στον χώρο και είναι πανέτοιμη να αναλάβει τις πιο μεγάλες διαφημιστικές και επικοινωνιακές προκλήσεις στην κυπριακή αγορά, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή αποτελεσματικής δημιουργικότητας, με έμφαση στη στρατηγική, το storytelling και τις νέες τεχνολογίες.    

Αυτή είναι η νέα, λαμπρή εποχή για τη νέα Hybrid Advertising Alliance, που πρόσφατα μετακόμισε στην οδό Περικλέους 62, στον Στρόβολο. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση