ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διακρίθηκαν οι εκπαιδευόμενοι λογιστές της EY Κύπρου

Στις πρόσφατες εξετάσεις του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA)

Δελτίο Τύπου

Την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017, η EY Κύπρου αναγνώρισε και τίμησε εκπαιδευόμενους λογιστές της που διακρίθηκαν στις πρόσφατες εξετάσεις του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA). Κατά τη διάρκεια σεμνής τελετής που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της ΕΥ στη Λευκωσία, ο κάθε εκπαιδευόμενος λογιστής που εξασφάλισε εξαιρετικά αποτελέσματα, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, στις εξετάσεις ACCA, δέχθηκε συγχαρητήρια από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥ Κύπρου, Σταύρο Παντζαρή, τον επικεφαλής φορολογικών υπηρεσιών Φίλιππο Ραπτόπουλο και τον επικεφαλής ανθρωπίνου δυναμικού Ανδρέα Αβρααμίδη, και έλαβε τιμητικό βραβείο.

Οι διακριθέντες εκπαιδευόμενοι λογιστές της ΕΥ Κύπρου στις εξετάσεις ACCA Δεκεμβρίου 2016 είναι:
► Μαρία Ιωάννου, Ελεγκτικές Υπηρεσίες– κατέλαβε την 1η Παγκύπρια θέση ανάμεσα στους φοιτητές που ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις του ACCA, έχοντας επιτύχει την υψηλότερη συγκεντρωτική βαθμολογία στα τελευταία πέντε μαθήματα.
► Ελίνα Παπακωνσταντίνου, Φορολογικές Υπηρεσίες– κατέλαβε την 1η θέση Παγκύπρια και την 7η παγκόσμια (ανάμεσα σε 15.602 φοιτητές) στο μάθημα F7 Financial Reporting
► Anastasia Fitasova, Ελεγκτικές Υπηρεσίες– κατέλαβε την 1η θέση Παγκύπρια και την 9η παγκόσμια (ανάμεσα σε 14.570 φοιτητές) στο μάθημα P1 Governance, Risk & Ethics.

Επίσης, στις εξετάσεις ACCA Σεπτεμβρίου 2016 διακρίθηκε ο:
► Κυριάκος Καλλένος, Ελεγκτικές Υπηρεσίες – κατέλαβε την 1η θέση Παγκύπρια στο μάθημα P3 BusinessAnalysis.

Ο Ανδρέας Αβρααμίδης, Επικεφαλής Ανθρωπίνου Δυναμικού της EY Κύπρου, ανέφερε:
"Η ΕΥ Κύπρου έχει μια μακρά ιστορία στην ανάδειξη συναδέλφων που διαπρέπουν στις εξετάσεις και συνεχίζουν να επιδεικνύουν εξαιρετικές επιδόσεις, συνεισφέροντας όχι μόνο στην εταιρία μας αλλά και στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα εν γένει."

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση