ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διακόπηκε το Απόλλων-Ομόνοια

Εικόνες ντροπής στο Τσίριεο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ένα ακόμα ματς για να ντρεπόμαστε σαν κυπριακό ποδόσφαιρο βιώσαμε στο Τσίρειο, με τον κόσμο της Ομόνοιας να ξεσπά κατά δικαίων και αδίκων και να διακόπτει τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Κάκιστη η άμυνα των «πρασίνων», που δώρισε τρία γκολ στον αντίπαλο, αλλά απόψε η ουσία ήταν εκτός γηπέδου.

Ολόκληρο βιβλίο γράφεις για όσα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο στο Τσίρειο, αφού κυριολεκτικά τα είδαμε όλα! Στα πρώτα 30 λεπτά, χωρίς υπερβολή ο Απόλλωνας έπαιζε μόνος του, ή καλύτερα με παίκτες παραπάνω αφού τα λάθη στην άμυνα της Ομόνοιας τον βοηθούσαν να κάνει ό,τι θέλει.

Έκανε αρκετά ώστε να προηγηθεί με 2-0 από τα γκολ των Μάγκλιτσα στο 7’ και Ντα Σίλβα στο 26’ ενώ γενικώς κυριαρχούσε. Μετά το 2-0 ο κόσμος της Ομόνοιας διέκοψε τον αγώνα πετώντας αντικείμενα στο γήπεδο, ξεσπώντας σε όσα έβλεπε. Η διακοπή είχε διάρκεια έξι λεπτών και όταν το ματς ξεκίνησε, η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη αλλά η Ομόνοια έδειξε τα πρώτα σημάδια κάποιας αντίδρασης. Όχι πως έφτιαξε καμιά μεγάλη φάση, αλλά στις καθυστερήσεις (που ήταν όπως αντιλαμβάνεστε αρκετές) κέρδισε πέναλτι με τον Κλέιτον, την ίδια ώρα που αποβλήθηκε ο Ρομπέρζ! Ο Σέρινταν μείωσε το ματς ξαφνικά άλλαξε ροή. Το πέναλτι δεν ήταν από αυτά που λέμε «μαρς», αλλά ο Τράττος θεώρησε πως υπήρξε σπρώξιμο από πίσω και το έδωσε. Αμφισβητούμενο σίγουρα.

Στην επανάληψη ο Αυγουστή έκανε προσαρμογή στο σχήμα του με τον Πελαγία και έδειξε πως ισορροπεί τα πράγματα, όταν σε μια, αντίστοιχα ανύποπτη, φάση ο Ντα Σίλβα κέρδισε την αποβολή του Παναγιώτου. Επίσης αμφισβητούμενη φάση με παίκτες γύρω του που έφερε διαμαρτυρίες από πλευράς Ομόνοιας. Πάντως με το που έγινε στο 66’ ο Απόλλωνας βρήκε τρίτο γκολ, με τον Πέδρο να κλέβει, να συνδυάζεται με τον Μάγκλιτσα και να σκοράρει.

Κάπου εκεί το ματς τελείωσε. Οι οπαδοί της Ομόνοιας έκαναν τα πάντα για να το διακόψουν και το κατάφεραν τελικά στο 82’.

Απόλλωνας (Αυγουστή): Βάλε, Σακέτι, Μάριο Σέρτζιο, Ντα Σίλβα, Γκόμες(43’ Βασιλείου), Χάμπος, Ρομπέρζ, Ζοάο Πέδρο, Βινίσιους, Σαρδινέρο(46’ Πελαγίας), Μάγκλιτσα.

Ομόνοια (Κάρβερ): Κρέσιτς, Σοιλέδης, Σέρινταν, Κλέιτον, Βύντρα, Καρλίτος, Παναγιώτου, Μαργκάσα, Μπρέβελντ, Ντάρμπισαϊρ, Χριστοφή.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Οι πρώην ομοσπονδιακοί προπονητές Πανίκος Γεωργίου, Σταύρος Παπαδόπουλος, Πάμπος Χριστοδούλου και Χριστάκης Χριστοφόρου ...
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΚΥΠΡΟΣ