ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:20
 

Ανόρθωση: Η ηρωική έξοδος άνευ απολογίας

Νέα ηγεσία αναζητεί το σωματείο

Newsroom 24sports

Υπό το βάρος της έκθεσής του μετά την αποσπασματική και επιλεκτική παράθεση γεγονότων στην έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου της 18ης Απριλίου 2019, ο Λοϊζος Λοϊζου παρέδωσε την προεδρική σκυτάλη, γεγονός το οποίο κρίνεται θετικό ως προς την τροχιοδρόμηση εξελίξεων.

Κι αυτό διότι μετά και τον χαρτοπόλεμο της 20ης Απριλίου και την απάντηση του Χρίστου Πουλλαϊδη στα όσα του εκτοξεύτηκαν, οι δύο πλευρές ήταν αδύνατο να συνεργαστούν και έτσι αποχώρησε αυτή η οποία αποδεδειγμένα δεν μπορούσε και δεν μπορεί να βρει λύσεις.

Στη δίωρη αναδρομή γεγονότων την οποίαν πραγματοποίησε ο Λοϊζος Λοϊζου μπροστά από τα μέλη του σωματείου, δεν υπήρξε η παραμικρή πρόθεση για απολογία σε σχέση με τον ελλειπή έλεγχο του Ανδρέα Παντελή, ο οποίος μεταφράζεται στο τέλος της σεζόν με ένα έλλειμα τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Η άρση της εμπιστοσύνης του Χρίστου Πουλλαϊδη προς το άτομό του αλλά και γενικότερα το συμβούλιο του σωματείου ήταν δεδομένη και λογική και οι ευθύνες δεν μηδενίζονται με μιαν έξοδος η οποία εξωτερικεύει ένα κλίμα εκβιασμού τύπου «φεύγω για να έρθει η άλλη πλευρά στο τραπέζι».

Ιδιαίτερα η απομόνωση του κομματιού που αφορά το ενδιαφέρον και τα ερωτήματα για το χώρο στάθμευσης του «Αντώνης Παπαδόπουλος», ήταν άστοχη και δεν κατάφερε να προκαλέσει οτιδήποτε άλλο από προστριβές και κόντρες ακόμα και μεταξύ του κόσμου των κυανολεύκων της Αμμοχώστου.

Η αποκατάσταση της αλήθειας εκκρεμεί και θα πρέπει να διαλευκανθεί αργά ή γρήγορα αν και τη δεδομένη στιγμή σημασία δεν έχουν οι κερδισμένες εντυπώσεις αλλά η οικονομική σωτηρία της Ανόρθωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Ο γ.γ ΑΚΕΛ ξέρει καλά την πορεία στον κατήφορο, λέει ο Προδρόμου

«Την ανηφόρα στην οποίαν αυτοδοξάζεστε ότι μας οδηγήσατε Περιπλανώμενε γιά χρόνια ψευδές σκαρίφημα ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:53

Αβέρωφ: Δε βοηθούν οι δηλώσεις Άντρου

«…ενώ η χολή που εκρέει από το στόμα του Προέδρου και των συναγερμικών λατζιναρκών είναι απείρως ...»
Ai Em  |  15:39

Α. Κυπριανού: Προσερχόμενοι στην κάλπη γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε για την ΕΕ

«Aγαπητέ ΑΚΑ, Έχετε δίκαιο αλλά αυτοί οι άνθρωποι λόγω των ανεπαρκειών του εκλογικού σώματος των ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:07

Αβέρωφ: Δε βοηθούν οι δηλώσεις Άντρου

«"...δεν βοηθά στην προσπάθεια από τη μια να καταδικαστεί η τουρκική προκλητικότητα και από την άλλη ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:00

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X