ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τι μπορείς να κάνεις ώστε η Κυριακή σου να διαφέρει από τις υπόλοιπες μέρες

Η καραντίνα μας έκανε να αισθανόμαστε όλες τις μέρες ίδιες

Newsroom K

Βρισκόμαστε σε καραντίνα για περίπου ένα μήνα και αυτό, σε συνδυασμό με μερικά άλλες επιπτώσεις της εξάπλωσης του κορωνοϊού, μας έκαναν να χάσουμε τις μέρες. Διαφωνείς; Αμφιβάλλω. Η νέα μας πραγματικότητα "απαιτεί" να δουλεύουμε από το σπίτι, να αλλάξουμε το εβδομαδιαίο πρόγραμμά μας και ουσιαστικά να ζούμε την κάθε μέρα σαν την προηγούμενη. Δεν πρόκειται όμως να στεναχωρηθούμε, ούτε και να τα βάψουμε μαύρα! Σήμερα, είναι Κυριακή και υπάρχουν 5 tips-κανόνες που αν ακολουθήσουμε θα μας βοηθήσουν ώστε να κάνουμε την μέρα μας να διαφέρει από τις υπόλοιπες! Δείτε στην συνέχεια τι πρέπει να κάνετε.

1. Αφιέρωσε μερικά λεπτά για να καθαρίσεις το γραφείο σου ή τον χώρο στον οποίο εργάζεσαι. Μάζεψε τα τετράδιά σου, βάλε τα σε μια άκρη και για το υπόλοιπο της ημέρας μην ξαναασχοληθείς μαζί τους. Αν είναι εφικτό, κλείσε και την πόρτα του γραφείου σου.

2. Άλλαξε outfit as soon as possible! Σήμερα, καλό είναι να αποχωριστείς τις αγαπημένες σου φόρμες και να φορέσεις κάτι που θα σου ανεβάσει την ψυχολογία. Ok, δεν λέω να γυρνάς στο σπίτι με την leather φούστα και τα 15ποντα, αλλά είμαι σίγουρη πως όλο και κάτι κατάλληλο θα βρεις.

3. Η μέρα απαιτεί πρόγραμμα και αυτό είναι καλό να το εμπεδώσεις. Προγραμμάτισε τις δραστηριότητες σου και βάλε μερικές πινελιές διαφορετικότητας. Πώς μπορείς να το πετύχεις εν καιρώ καραντίνας; Αν τις υπόλοιπες μέρες δεν ζωγραφίζεις, κάνε το σήμερα. Αν πηγαίνεις για περπάτημα σε ένα συγκεκριμένο δρόμο, άλλαξε πορεία.

4. Όπως και εμείς, έτσι και οι περισσότεροι φίλοι μας σήμερα είναι free. Επικοινώνησε μαζί τους μέσω βιντεόκλησης και είμαι βέβαιη πως αυτό θα σου αλλάξει την διάθεση.

5. Ετοίμασε ένα ρομαντικό ή ένα οικογενειακό δείπνο - λίγο διαφορετικό απ' ότι συνήθως. Η διακόσμηση του τραπεζιού είναι must.

6. Μπορεί να βρισκόμαστε σπίτι, ωστόσο το mood μας τις καθημερινές είναι διαφορετικό. Σήμερα, μιας και είναι Κυριακή, καλό είναι να αφεθείς και να απολαύσεις ότι αγαπάς. Το αγαπημένο σου cocktail είναι απαραίτητο.


Photo by Toa Heftiba on Unsplash

ΠΗΓΗ: MUST

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση