ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απευθείας πτήσεις προς Μαδρίτη ανακοίνωσε η Cobalt

Σε αρχικό στάδιο θα πραγματοποιείται πτήση 2 φορές τη βδομάδα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η αεροπορική εταιρεία Cobalt ανακοίνωσε πως εγκαινιάζει το δρομολόγιο Λάρνακα-Μαδρίτη.

Από τις 4 Απριλίου, η Cobalt θα είναι η πρώτη κυπριακή εταιρεία που θα πραγματοποιήσει αυτό το δρομολόγιο, τηρώντας τη δέσμευση της προς το επιβατικό κοινό για νέα δρομολόγια.

Στην ανακοίνωση της αναφέρει πως «Η Cobalt αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του επιβατικού κοινού αλλά και της Κύπρου σαν βάση της, εμπλουτίζει το πτητικό της πρόγραμμα με την Ισπανική πρωτεύουσα.

Το επιβατικό κοινό της Κύπρου, θα έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει τη μεγαλοπρεπή Μαδρίτη, από τις 4 του Απρίλη όπου θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη πτήση.

Στόχος της Cobalt είναι να προσφέρει πάντοτε κάτι περισσότερο στους επιβάτες της και να συνδυάζει προορισμούς οι οποίοι απευθύνονται σε όλα τα γούστα, όπως η πολυπρόσωπη πόλη της Μαδρίτης όπου τα πάντα κινούνται γύρω από το φαγητό και τη διασκέδαση.

Το νέο δρομολόγιο το οποίο θα εγκαινιάσει η εταιρεία, αναμένεται να ενισχύσει την τουριστική ροή μεταξύ των δυο χωρών και να καλύψει τις τουριστικές ανάγκες που διαπιστώνονται».

Τέλος, διευκρινίζεται πως σε αρχικό στάδιο θα πραγματοποιείται πτήση 2 φορές τη βδομάδα κάθε Τρίτη και Παρασκευή από τις 4 Απριλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση