ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργανώνει Μέρα Γνωριμίας

Προσφέρει δύο υποτροφίες

Δελτίο Τύπου

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σας προσκαλεί σε Μέρα Γνωριμίας, την Πέμπτη 6 Απριλίου2017, από τις 5 μέχριτις 8 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Λάρνακα.

Γνωρίστε από κοντά το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, ενημερωθείτεγια όλα τα νέα προγράμματα σπουδών και ολοκληρώστε το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΗΟGAN για να ανακαλύψετε τις κατευθύνσεις που αντιστοιχούν στην δική σας προσωπικότητα.

Στη Μέρα Γνωριμίας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να διεκδικήστε και μία από τις 2 διαθέσιμες υποτροφίες 50% συμπληρώνοντας αίτηση εισδοχής για τον Οκτώβρη 2017. Δικαίωμα διεκδίκησης των υποτροφιώνέχουν άτομα που θα αιτηθούν εισδοχή σε οποιοδήποτε προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Οκτωβρίου 2017, και πληρούν τα ελάχιστα κριτήρια εισδοχής του Πανεπιστημίου UCLanCyprus.

Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό προσωπικό,οι Λειτουργοίκαθώς καιοι Φοιτητές του ΠανεπιστημίουUCLanCyprus,θα είναι έτοιμοι να δώσουν ότι πληροφορίες ζητήσετε και σχετίζονται με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο, όπως θέματαεπαγγελματικής σταδιοδρομίας,διαμονής, οικονομικών διευκολύνσεων, αλλά και για τη φοιτητική ζωή στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Σας περιμένουμε στις 6Απριλίουγια να σας ξεναγήσουμε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΠανεπιστήμιουUCLanCyprus στην Λάρνακα καθώς και στις φοιτητικές μας εστίες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστεστο admissions@uclancyprus.ac.cy ή στο τηλέφωνο 24 69 40 00, καθώς και στην ιστοσελίδαwww.uclancyprus.ac.cy.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση