ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χρυσό βραβείο για τη ΔΩΔΩΝΗ στα ελληνικά Sales Excellence Awards 2017

Στην ενότητα «Εξαιρετική Απόδοση στις Πωλήσεις», στην κατηγορία «Αύξηση εξαγωγών»

Δελτίο Τύπου

Το Χρυσό Βραβείο στην ενότητα «Εξαιρετική Απόδοση στις Πωλήσεις» και συγκεκριμένα στην κατηγορία «Αύξηση εξαγωγών» απέσπασε η ΔΩΔΩΝΗ στο πλαίσιο των φετινών ελληνικών Sales Excellence Awards στα οποία κατατέθηκαν συνολικά 120 υποψηφιότητες. Τα Sales Excellence Awards αποτελούν κορυφαίο θεσμό ανάδειξης και επιβράβευσης των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο των πωλήσεων στη χώρα.

Τα αγνά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ αποτελούν περήφανο πρεσβευτή της αυθεντικής ελληνικής γεύσης και βρίσκονται καθημερινά στο τραπέζι των καταναλωτών στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε άλλες 42 χώρες παγκοσμίως, οι οποίοι τα έχουν αγκαλιάσει χάρη στην άριστη ποιότητα τους, την υψηλή διατροφική τους αξία και την μοναδική πλούσια γεύση τους, τη γεύση του καλού.

Στην Κύπρο, στην υπερσύγχρονη μονάδα της στη Λεμεσό, η ΔΩΔΩΝΗ παράγει το μοναδικό Χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ από 100% φρέσκο κυπριακό γάλα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και την κυπριακή νομοθεσία.
Το Χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ ήδη εξάγεται σε 22 χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η Μεγάλη Βρετανία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία, το Βέλγιο, η Δανία, η Ολλανδία, η Αυστρία, η Αυστραλία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και άλλες, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις των καταναλωτών.

Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει ακόμα μία φορά τις εξαιρετικές επιδόσεις και τη σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα που διατηρεί η ΔΩΔΩΝΗ για περισσότερα από 30 χρόνια και στις 5 ηπείρους.

Ο Διευθυντής Εξαγωγών της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Βασίλης Βροχίδης δήλωσε σχετικά: «Η διάκρισή μας στα φετινά Sales Excellence Awards μας κάνει υπερήφανους για ακόμα μια φορά και ανταμείβει τις συνεχείς προσπάθειές μας για περαιτέρω ενδυνάμωση των εξαγωγών μας. Είναι μεγάλη τιμή και επιβράβευση για όλους εμάς στη ΔΩΔΩΝΗ να διακρινόμαστε με το χρυσό βραβείο στο φετινό θεσμό των Sales Excellence Awards ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες με εξαιρετική απόδοση στις πωλήσεις των προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ στο εξωτερικό. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σήμερα η ‘γεύση του καλού’ ταξιδεύει σε 44 χώρες του κόσμου και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να διαθέτουμε τα εξαίρετης ποιότητας προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ σε ακόμα περισσότερες χώρες με την ίδια συνέπεια, την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο πάθος».

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα και την παρακολούθησαν πάνω από 500 στελέχη της εγχώριας αγοράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση