ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Άμεση άρση του lockdown στην Πάφο ζητά ο ΣΙΚΑΠ

Οι επιδημιολογικοί δείκτες της πόλης έχουν βελτιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, ανέφερε ο κ. Δημήτρης Καλλής

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Οι επιδημιολογικοί δείκτες της Πάφου έχουν βελτιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, γι΄ αυτό επιβάλλεται η άμεση άρση του lockdown που έχει επιβληθεί στην πόλη και επαρχία από τις 12 Νοεμβρίου, λέει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συνδέσμου ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου (ΣΙΚΑΠ) Δημήτρης Καλλής.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Καλλής εκτίμησε ότι η Πάφος δεν έπρεπε να είχε κλείσει, κάτι που έχει αναφερθεί, όπως είπε, και από τους ειδικούς, προσθέτοντας πως, εντούτοις, οι Παφίτες έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων κι έχουν καταφέρει με τη στάση τους να μειώσουν ακόμη περισσότερο τα κρούσματα στην πόλη και Επαρχία, τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα.

«Τα Κέντρα Αναψυχής της Πάφου, που φέτος βρίσκονται σε δραματική κατάσταση λόγω της πανδημίας, εκπέμπουν πλέον SOS», είπε ο κ. Καλλής, προσθέτοντας ότι το lockdown επιδρά καταστροφικά στις επιχειρήσεις. Δύσκολα, συμπλήρωσε, αρκετά κέντρα θα καταφέρουν να επαναλειτουργήσουν μετά το κλείσιμό τους στις 12 Νοεμβρίου, που αποφασίστηκε από την Κυβέρνηση.

Πρότεινε εξάλλου, τα κέντρα αναψυχής που θα καταφέρουν να επαναλειτουργήσουν κατά την περίοδο των εορτών, να έχουν ωράριο λειτουργίας τουλάχιστον μέχρι τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα, τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα και τις αποστάσεις, που προνοούν τα διατάγματα του υπουργείου Υγείας.

Έτσι, συνέχισε, θα μπορέσουν οι συνάδελφοι του να δουλέψουν αυτές τις εορταστικές μέρες, καλύπτοντας ένα πολύ μικρό μέρος των τεράστιων εξόδων που έχουν συσσωρευτεί στις επιχειρήσεις τους.

Επιβάλλεται, οικονομικά να στηριχτούμε περισσότερο σε σύγκριση με άλλες επαρχίες, γιατί είμαστε τουριστική περιοχή η οποία κατά τη φετινή περίοδο είχε ελάχιστους τουρίστες, σημείωσε ο κ. Καλλής. Ακολούθως αναφέρθηκε στα ενοίκια, σημειώνοντας πως είναι ακόμη ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, που δυστυχώς η Κυβέρνηση δεν έχει αγγίξει.

Ζητούμε την άρση του άδικου lockdown από την Πάφο για να μπορέσουμε σαν κέντρα αναψυχής να λειτουργήσουμε με φυσιολογικά ωράρια λόγω εορτών, κατέληξε ο κ. Καλλής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Υποψήφιος με την ΔΗΠΑ ο Αντρέας Πιτσιλλίδης

«Πολιτικοί τυχοδιώκτες της Κύπρου ενωθείτε!!!!!»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  22:21

Μας πήρε ο δαίμονας

«Η ε/κ αρχουσα ταξη απο το 1955, δια πυρος και σίδηρου, επιδιωξε τη μονοπωληση της εξουσιας, στη Κυπρο, ...»
levant  |  20:24

Συνάντηση Αβέρωφ-Σιζόπουλου για τους προϋπολογισμούς

«Κορώνες σούπερ πατριωτισμού και μάχης κατά της Διαφθοράς από τον Σιζόπουλο αλλά εντελώς τυχαίως η Προεδρία ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  16:21

Επιστολή Αναστασιάδη προς πρόεδρο Ένωσης Συντακτών

«Και ο Θιασάρχης του Μεγάλου Μας Τσίρκου παρελαύνει χωρίς καμμία αιδώ κι αποδοχή ευθυνών γιά τι κατά ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  16:18

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση