ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Gan Direct: κάντε τα όλα από το σπίτι με ασφάλεια!

Η λύση βρίσκεται στο κινητό ή τον υπολογιστή μας

Προωθητική Ενέργεια

Στις σημερινές συνθήκες που επιβάλλουν τον περιορισμό των εξωτερικών δραστηριοτήτων και των επαφών, υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε το ίδιο αποτελεσματικά και εύκολα από την ασφάλεια του σπιτιού μας.

Στην Gan Direct έχουμε φροντίσει όλα αυτά τα χρόνια να παρέχουμε το σύνολο των υπηρεσιών μας και ηλεκτρονικά. Δίνουμε έτσι τη δυνατότητα στους πελάτες μας να διαχειριστούν ή να κάνουν τα συμβόλαιά τους ανά πάσα στιγμή, από οποιαδήποτε οθόνη, απ΄ όπου κι αν βρίσκονται.

Η λύση βρίσκεται στο κινητό ή τον υπολογιστή μας

Στο φιλικό περιβάλλον της ιστοσελίδας μας www.gandirect.com, μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλες τις συναλλαγές σας αποφεύγοντας τις επισκέψεις στα καταστήματα, τις άσκοπες μετακινήσεις και το συνωστισμό.

Έτσι, με λίγα κλικ και απλά βήματα μπορείτε:
- να κάνετε τις ηλεκτρονικές σας πληρωμές, να ανανεώσετε ή -ακόμα καλύτερα- να επιλέξετε την αυτόματη ανανέωση και να ξενοιάσετε
- να ενημερωθείτε σχετικά με τα προγράμματα, τα deals, τις προσφορές και τα προνόμια της Gan Direct
- να ελέγξετε ή να ενοποιήσετε τα συμβόλαιά σας αξιοποιώντας τα οικονομικά οφέλη που προκύπτουν
- να συνάψετε νέο συμβόλαιο με τη βοήθεια του advisory tool που σας καθοδηγεί ώστε να επιλέξετε την πιο συμφέρουσα λύση, διασφαλίζοντας τη μέγιστη κάλυψη στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Και όλα αυτά, πάντα με τη δέσμευση, για την πιο ανταγωνιστική πρόταση της αγοράς σε τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτηση.

Υπάρχουν απορίες; Καλώντας στο 800 510 15 οι άνθρωποι της Gan Direct είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν στις διαδικασίες και να ανταποκριθούν στις εξειδικευμένες ανάγκες σας.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.gandirect.com και στο τηλεφωνικό μας κέντρο 800 51015.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση