ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H Coca-Cola HBC Κύπρου φέρνει στην αγορά μας τις Costa Coffee κάψουλες espresso και τις Costa Coffee Ready to Drink συσκευασίες

Το αγαπημένο διεθνές brand παρουσιάζει στην κυπριακή αγορά μια ευρεία σειρά επιλογών και γεύσεων

Δελτίο Τύπου

Η Coca-Cola HBC Κύπρου με χαρά ανακοινώνει την προσθήκη των καψουλών espresso και Ready to Drink Costa Coffee συσκευασιών, στο 24/7 χαρτοφυλάκιο των υψηλής ποιότητας προϊόντων της. O Costa Coffee, μια διεθνής μάρκα, ανώτερης ποιότητας και γεύσης, έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το Κυπριακό κοινό την τελευταία δεκαετία.

Μέσω της Coca-Cola HBC Κύπρου, οι Costa Coffee κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso*, θα είναι διαθέσιμες στην πλειονότητα των καταστημάτων του οργανωμένου λιανεμπορίου σε 5 διαφορετικές γεύσεις Signature Blend – Espresso, Signature Blend – Lungo, Colombian roast – Espresso, Warming blend – Lungo και Decaf – Espresso.

Επίσης, για πρώτη φορά μέσω των Ready to Drink συσκευασιών, οι καταναλωτές θα μπορούν να απολαμβάνουν την υπέροχη γεύση του Costa Coffee On the Go και να επιλέξουν ανάμεσα στις τρεις γεύσεις Americano, Latte και Caramel Latte όποτε θέλουν, όπου κι αν βρίσκονται. Σημαντικό να τονιστεί πως τα εν λόγω προϊόντα περιέχουν τουλάχιστον 30% λιγότερη ζάχαρη σε σύγκριση με τα περισσότερα ροφήματα καφέ με ζάχαρη, με ή χωρίς γάλα, στην Κύπρο ενώ η συσκευασία τους είναι από 100% ανακυκλώσιμο αλουμίνιο.
Ο Βαγγέλης Μόσχος, Εμπορικός Διευθυντής της Coca-Cola HBC Κύπρου δήλωσε σχετικά: «Με την προσθήκη του κορυφαίου brand Costa Coffee στη μεγάλη οικογένεια προϊόντων της Coca-Cola HBC Κύπρου, ερχόμαστε να προσφέρουμε στους Κύπριους καταναλωτές μια μοναδική εμπειρία καφέ. Στόχος μας είναι να διευρύνουμε το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας, ενισχύοντας το όραμά μας ως ο 24/7 Leading Beverage Partner έτσι ώστε να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους καταναλωτές με συναρπαστικά και καινοτόμα προϊόντα».
Πέρα από ένα brand με αδιαμφισβήτητη ποιότητα και παρουσία σε παγκόσμιο επίπεδο, το βασικό πλεονέκτημα των προϊόντων είναι η εξαιρετικά υψηλή ποιότητα της πρώτης ύλης. Είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκαν 112 προσπάθειες για να τελειοποιηθεί το Signature blend του Costa Coffee, ενώ από το σύνολο των κόκκων που παράγονται παγκοσμίως, μόλις το 5% πληροί τα ποιοτικά κριτήρια για να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή των προϊόντων Costa Coffee. Και φυσικά, με γνώμονα τη βιωσιμότητα, το brand έχει εξασφαλίσει ότι το 100% των κόκκων που χρησιμοποιούνται είναι Rainforest Alliance Certified.

*Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δεν συνδέεται με την Coca-Cola HBC Κύπρου


Σχετικά με την Coca-Cola HBC Cyprus:

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola HBC Cyprus, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Μέσω των εγκαταστάσεών της στην Κύπρο, οι οποίες περιλαμβάνουν τρεις  γραμμές παραγωγής, δύο μονάδες διανομής και πέντε γραφεία πωλήσεων, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Coca – Cola Light, Coca – Cola Zero, Fanta, Sprite, FuzeTea, Powerade και τα mixers Schweppes), καθώς και με τοπικά brands, που περιλαμβάνουν τους χυμούς, το φρέσκο γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΛΑΝΙΤΗΣ αλλά και το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΥΚΚΟΣ. Επίσης, διανέμει το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, τα ΤΣΑΚΙΡΗΣ chips και τα ενεργειακά ποτά Monster και Predator.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα cy.coca-colahellenic.com και στο Facebook στο https://www.facebook.com/CocaColaHBC.cy/ 

Σχετικά με την The Coca-Cola Company:

Η Coca-Cola Company (NYSE: KO) είναι μία «total beverage company», προσφέροντας πάνω από 500 προϊόντα σε περισσότερες από 200 χώρες. Εκτός από τα προϊόντα της Coca-Cola, το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο σημαντικές σειρές ροφημάτων στον κόσμο, όπως το Adez με βάση τη σόγια, το πράσινο τσάι Ayataka, το νερό Dasani, οι χυμοί και τα νέκταρ Dell Valle, η Fanta, ο καφές Georgia, η Gold Peak σειρά τσαγιού και καφέ, το Honest Tea, οι χυμοί και τα smoothies Innocent, οι χυμοί Minute Maid, τα αθλητικά ροφήματα Powerade, οι χυμοί Simply, το Smartwater, η Sprite, το Vitamin Water και το νερό καρύδας ZICO. Αναδιαμορφώνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιο μας, μειώνοντας τη ζάχαρη στα ροφήματά μας και παρουσιάζοντας νέα, καινοτόμα προϊόντα στην αγορά. Προσπαθούμε επίσης να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, αναπληρώνοντας την ποσότητα νερού που χρησιμοποιούμε στα ροφήματά μας και προωθώντας την ανακύκλωση. Σε συνεργασία με τους εμφιαλωτές μας, απασχολούμε πάνω από 700.000 ανθρώπους, ενισχύοντας την τοπική οικονομία στις κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε, παγκοσμίως.

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Κύπρο, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola HBC Cyprus που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca-Cola στην Κύπρο.

Σχετικά με την Costa Coffee:
Η Costa Coffee ιδρύθηκε στο Λονδίνο από τους αδελφούς Σέρτζιο και Μπρούνο Κόστα, το 1971 και σήμερα ενεργοποιείται σε 31 διεθνείς αγορές, με περισσότερα από 2700 καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία και 1200 στον υπόλοιπο κόσμο. Είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και πλέον αγαπημένη εταιρία καταστημάτων καφέ στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, έχοντας λάβει τη διάκριση “Best Branded Coffee Shop Chain in the UK and Ireland” by Allegra Strategies, για δέκα συνεχόμενες χρονιές (2010- 2019).

Είναι πολύ σημαντικό για την Costa Coffee να συμβάλλει θετικά στις κοινότητες στις οποίες ενεργοποιείται, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Έχει δημιουργηθεί για τον λόγο αυτό το φιλανθρωπικό ίδρυμα The Costa Foundation, με στόχο τη βελτίωση των ευκαιριών στη ζωή των παιδιών στις κοινότητες που παράγουν τον καφέ, παρέχοντάς τους ασφαλή και ποιοτική εκπαίδευση. Μέχρι σήμερα, το The Costa Foundation, έχει χρηματοδοτήσει περισσότερα από 80 σχολικά προγράμματα που έχουν αλλάξει τη ζωή σε περισσότερα από 75000 παιδιά. Επιπλέον, λειτουργεί ένα Κοινωνικό Πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο που δίνει τη δυνατότητα σε ομάδες εργαζομένων να προσφέρουν εθελοντικά χρόνο σε αγαθοεργίες, σε τοπικό επίπεδο, και να προσκαλούν κοινοτικές ομάδες να χρησιμοποιούν τους χώρους των καφέ.

Το 2011 η Costa Coffee αγόρασε την Coffee Nation που πλέον ονομάζεται Costa Express. Σήμερα η Costa Express δραστηριοποιείται σε 9 διεθνείς αγορές, με πάνω από 8500 καφέ-μπαρ στο Ηνωμένο Βασίλειο και περισσότερα από 1000 διεθνώς. Σερβίροντας με υπερηφάνεια το ίδιο, διάσημο Mocha Italia χαρμάνι στα καταστήματα, συνδυασμένο με φρέσκο γάλα, που δημιουργεί ένα γευστικό και ζεστό καφέ για να πάρετε μαζί σας.

Το 2019 η Coca-Cola Company ολοκλήρωσε την απόκτηση της Costa Limited.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση