ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επίσκεψη Υφ. Τουρισμού στις παραλίες Φοινικούδων και Μακένζυ

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Περδίο για την υφιστάμενη ροή τουρισμού στην Λάρνακα καθώς και για την καθημερινή κίνηση στις παραλίες της πόλης

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Επίσκεψη στις παραλίες Φοινικούδες και Μακένζυ στη Λάρνακα, πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «ο Υφυπουργός επισκέφθηκε σήμερα το Δημοτικό Μέγαρο όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα και ενημερώθηκε για τη δυναμική εκστρατεία προσέλκυσης εσωτερικού τουρισμού που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΕΤΑΠ Λάρνακας, η οποία τρέχει από τις αρχές του μήνα. Ταυτόχρονα έγινε ενημέρωση και για τις καινούργιες ξενοδοχειακές μονάδες στο κέντρο της πόλης καθώς και στις νέες τουριστικές επενδύσεις γενικότερα».

Περαιτέρω ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Περδίο «για την υφιστάμενη ροή τουρισμού στην Λάρνακα καθώς και για την καθημερινή κίνηση στις παραλίες της πόλης, η οποία λόγω της περιορισμένων πτήσεων, συγκριτικά με την περσινή χρονιά, παρατηρείται αρκετή μειωμένη. Ακόμα στον Υφυπουργό εξηγήθηκαν αναλυτικά τα μέτρα προστασίας που εφαρμόζονται στα κρεβατάκια και τις ομπρέλες, τις αποστάσεις που τηρούνται μεταξύ τους στις παραλίες αλλά και για το ηλεκτρονικό σύστημα ενοικίασης τους, που εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Λάρνακας».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο Υφυπουργός Τουρισμού «αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει η Λάρνακα ολόχρονα όσον αφορά τον τουρισμό και κατ’ επέκταση στην προσέλκυση επενδύσεων σε τουριστικές μονάδες, καθότι μπορούν να λειτουργούν όλο το χρόνο. Επέδειξε ακόμα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού συστήματος ενοικίασης κρεβατιών θαλάσσης και ανάφερε ότι αυτό μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα αναφοράς και για τις άλλες παράλιες πόλεις».

Ο Υφυπουργός Τουρισμού με τον Δήμαρχο Λάρνακας και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποίησε επίσκεψη στις παραλίες των Φοινικούδων και Μακένζυ, όπου εξηγήθηκε στην πράξη το ηλεκτρονικό σύστημα ενοικίασης κρεβατιών, άλλα και ο τρόπος απολύμανσής τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση