ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:58
 

Επιστολή ΕΚΥΣΥ σε Γιωρκάτζη για χρεώσεις τραπεζών και ταλαιπωρία ηλικιωμένων

Εξέφρασαν τα παράπονα τους για τις αλλαγές που έγιναν στις χρεώσεις που τους επιβάλλουν για τις καταθέσεις σε λογαριασμούς

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Επιστολή προς τη Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη με την οποία εκφράζονται, μεταξύ άλλων, παράπονα για ταλαιπωρία ηλικιωμένων στις ουρές τραπεζών αλλά και τις χρεώσεις που επιβάλλουν οι τράπεζες, δίνει στη δημοσιότητα η ΕΚΥΣΥ.

«Με την παρούσα απευθυνόμαστε κοντά σας για να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχουν πολύ έντονα παράπονα από τους ηλικιωμένους οι οποίοι τις ημερομηνίες που επισκέπτονται τα καταστήματα των τραπεζών για να παραλάβουν τα ποσά της μηνιαίας τους σύνταξης ταλαιπωρούνται πάρα πολύ διότι περιμένουν πάρα πολλές ώρες, αρκετοί και έξω από τα καταστήματα όρθιοι σε μεγάλες γραμμές μέχρι να εξυπηρετηθούν», αναφέρεται στην επιστολή.

Πέραν από αυτό, προστίθεται, «εκφράζονται έντονα παράπονα για τις αλλαγές που έγιναν στις χρεώσεις που τους επιβάλλουν για τις καταστάσεις των λογαριασμών τους, για εξαργύρωση επιταγών τους, για πληρωμή λογαριασμών νερού και ηλεκτρικού ρεύματος μέχρι και €2- κ.α».

Σοβαρό πρόβλημα παρουσιάζεται, σύμφωνα με την ΕΚΥΣΥ, «και από το γεγονός ότι οι τράπεζες δεν ενημερώνουν τα βιβλιάρια καταθέσεων που διατηρούν οι ηλικιωμένοι και είχαν συνήθεια να παρακολουθούν και να ενημερώνονται άμεσα για τα εμβάσματα και αναλήψεις ή χρεώσεις».

«Είναι η παράκληση της ΕΚΥΣΥ όπως επιληφθείτε των σοβαρών αυτών προβλημάτων με τρόπο ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι ηλικιωμένοι, ούτε βεβαίως να συνεχίσουν οι αυθαίρετες αποφάσεις των τραπεζών και να χρεώνουν αδικαιολόγητα τα ποσά που σας αναφέραμε ποιο πάνω», καταλήγει η επιστολή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Εξαπλάσια απ' ό,τι θεωρείτο προηγουμένως η ηλικία του Νείλου

«Ας μην ξεχνούμε ότι το όνομα του ποταμού Νείλος είναι καθαρά αρχαίο Ελληνικό από το γιο του Κόδρου, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:26

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Ο Νουρής σαν βουλευτής πιέζει για ικανοποιήσεις συμφερόντων και «πολεοδομικές χαλαρώσεις» όπως με το ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  10:43

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X